Placebo Postat Octombrie 8, 2004 Share Postat Octombrie 8, 2004 Este cineva interesat de un nou chef la Etrusco? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Octombrie 8, 2004 Share Postat Octombrie 8, 2004 da eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 8, 2004 Autor Share Postat Octombrie 8, 2004 Se pare ca vom fi doar doi. Rushine, domni mei! Se pare ca intrunirile de motociclishti nu mai sunt interesante in ziua de azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Octombrie 8, 2004 Share Postat Octombrie 8, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 8, 2004 Share Postat Octombrie 8, 2004 Eu vin sa dau tonul la bautura. Sau poate il trimit pe aghiotantul meu .. Don Leoncio. Amandoi suntem campioni la Sticlism! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Octombrie 8, 2004 Share Postat Octombrie 8, 2004 Cred ca vin si eu din nou, daca miercuri tot nu pot veni poate trec o tura pe acolo diseara din nou.. Bafta si asfalt uscat ( cat se mai poate) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Octombrie 9, 2004 Share Postat Octombrie 9, 2004 eu vin cu echipa de filmare si ar fii misto sa fie cat mai multa lume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Octombrie 9, 2004 Share Postat Octombrie 9, 2004 ne ducem intai la arc, pe la 7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
villisor Postat Octombrie 11, 2004 Share Postat Octombrie 11, 2004 Se pare ca vom fi doar doi. Rushine, domni mei! Se pare ca intrunirile de motociclishti nu mai sunt interesante in ziua de azi. domnule draga,am fost si io,da' parca mai misto au fost gagicile de la national tv...chiar,v-ati vazut a doua zi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
villisor Postat Octombrie 11, 2004 Share Postat Octombrie 11, 2004 io am fost,dar mi-au placut mai mult gagicile de la National tv...chiar,v-ati vazut a doua zi pe sticla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
villisor Postat Octombrie 11, 2004 Share Postat Octombrie 11, 2004 io am fost,dar mi-au placut mai mult gagicile de la National tv...chiar,v-ati vazut a doua zi pe sticla? lol,cred ca isi face efectul berea de-atunci...sunt inca sub influenta serii...cer iertare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Octombrie 15, 2004 Share Postat Octombrie 15, 2004 Nu e corect fratilor... sa luati omu' cu japca ahahaha oricum...imi placea cum se invartea camera in noaptea aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 15, 2004 Share Postat Octombrie 15, 2004 io am fost,dar mi-au placut mai mult gagicile de la National tv...chiar,v-ati vazut a doua zi pe sticla? S-au schimbat orientarile sexuale "mami" ? Lasati fetele la noi, voia veti grija de altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate