Sari la conținut

villisor

EX+
  • Număr conținut

    129
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.globallearning.ro

Profil

  • Locatie
    bucharest
  • Numar Moto
    idem
  • Club
    ibidem

Informații profil

  • Interests
    eheeheee,asta e unul dintre ele

Vizitatori Recenți Profil

391 citiri profil

villisor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mobsters:-Good Fellas,Once upon a time...,Casino,Gotti SF:-Equilibrium,Event horizon,Sin City(masterpiece)...etc. Black comedy:Fear and Loathing in Las Vegas,Snatch,Jocuri,poturi...(Guy Ritchie),in general toate care ii au protagonisti pe Oliver Platt,Vinnie Jones,Jason Statham Comedii,parodii:Scary movie,Hot SHots,Top Secret Thriller:Saw,The Game,orice de Oliver Stone(U-turn,Natural born killers)+Tarantino(Reservoir Dogs,Pulp Fiction,4 Rooms)+Kubrick Horror:ecranizarile romanelor lui Stephen King+trilogia Hannibal si Omen-fiul diavolului Clasice:toate,indiferent de gen
  2. incaleci cat mai putine hainute,sa ai minimum de timp sa te descotorosesti doar de casca!manusile le lasi
  3. @andreicristian:mare dreptate ai,o sa-mi fac un cont pe neasemuitul eva.ro,ca sa cer neshte detalii despre niscaiva boarfe de purtat pe 2 roti...accesorii,cercelusi in buric-ele degetelor,etc. Si chiar,baiatul cu ducati gri...ce culoare avea la bermude si tricou?
  4. Astia cu gipane si masini mai inalte in general se cred nenorociti de regi ai soselelor,deasupra tuturor,deci protejati! Mi-e o sila de nedescris si deplang destinul crud al lui Radu,fie-i tarana usoara!
  5. Sperantia...fara "tz"..nu-s atat de destepti aia de la administratia drumurilor publice
  6. Ma declar fan dupa ce l-am testat vineri seara printre masinute parcate pe stardute cu o banda pe sens,printre garaje si strazi pietruite si gropane a la Bucharest,zona din spatele blocurilor,pe langa centrala..Am deprins imediat comenzile, e chiar de senzatie,mai ales ca era cat pe ce sa-i agat si o spargatoare de nuci lui Joe Black...next week,count me in on the road!
  7. Cu infinita placere,mare vrajitor,si astept cu deosebit interes s supunem la vot modalitatile de revansare
  8. Tin sa-mi cer scuze oficial fata de domnul Joe cel Negru ca nu am putut onora intalnirea de vineri cu el in sus-numita locatie si inca ceva:nu se mai face bre odata cald sa stam si noi la terasik?
  9. Tot La Multi Ani si poentru nenea acela care ne urmareste toata ziua...nume de cod Wizzie(da,da,ala cu IP-urile):sa ne traiesti si la cat mai multe patanii fericite cu veterik,ma!
  10. Prodigy-orice Beastie Boys-Sabotage Evanescence-Bring me to life Jimmy Page Clubbin,ambient,garage +toate rock-urile clasice
  11. @AlexAndra&AnaMaria:luati-va motociclete,puneti-la la treaba in circulatie si apoi luati pulsul comunitatii sa observati exact cum veti fi privite!
  12. Cri,ai grija cand apari pe la vreo intrunire sa ai multe protectii...nu stii niciodata cu "hienele"astea mici!
  13. Da,ma Joe,dar tot cu tine am facut poz(n)a ...Baiazide,marca poza,te rog,bibicule!
  14. Nu stiu altii cum sunt,dar eu cand ma gandesc la berea cea frumos curgatoare si la tuica care se oglindea in shot-urile de pe bar cand se inchideau usile si incepea nebunia....poate nu e cel mai frumos cadru,dar acolo chiar m-am simtit super de fiecare data:fara fum de taiat cu cutitul,muzica buna si nu sa-ti sparga urechile,lumina de neon si nu de stroboscop...a,de Etrusco vorbeam,Leoncio draga!
  15. Microbuzele si papucii de firma,ca si alte masini cu diverse autocolante si inscriptii de firme de rigips sau mai stiu eu ce sunt intr-adevar periculoase,pentru un singur motiv:"soferii" lor petrec mult timp in trafic,deja cred ca au deprins psihologia strazii si a celorlalti participanti la trafic si mai au o calitate:nu sunt posesorii masinilor respective!fiti sigur ca la volanul propriilor motorizate sunt mult mai prevazatori...De exemplu,soferii dubelor fortelor de interventie rapida:la job conduc ca dementii,cu depasiri la milimetru in viteza,raid prin parcuri si alei super dosite,la distante minime de parapet,intoarceri cu frana de mana la viteze mari,curbe in agrafe,ace de par si alte accesorii soferesti...cand nu sunt la servici insa si ies si ei cu familia merg cu 40/h! exista o lege a compensatiei si functioneaza bine
×
×
  • Creează nouă...