sybo Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Voi pleca Sambata dimineata devreme (ca sa merg pe racoare) pe ruta: Bucuresti-Pitesti-Rm. Valcea-Horezu si retur in aceeasi zi (in total vreo 500 Km). Din Horezu am sa urc pe un drum forestier circa 10 Km pana in zona alpina la Vf lui Roman = 1789 m altitudine (drum paralel cu Transalpina) ca sa vad daca au inceput vecinii mei sa construiasca cabanele. Aici se va face o partie de ski. Stiu ca am sanse mici sa gasesc vreun companion insa de fiecare data am plecat singur, fara sa anunt pe nimeni. Viteza de croaziera (pe asphalt) se va adopta in functie de skill / motor dar nu mai mult de 130 Km/h. Asadar daca doreste cineva, ma puteti contacta la 0720106821. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniakz Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Frumoasa zona! N-o sa-ti para rau! Sunt pe acolo o suma de drumuri pe care sa te dai. Si la Valeanu e super peisaj, dar nu stiu daca mai e cabana militara acolo (cabana scolara era praf acum vreo 10 ani cand am fost ultima data). Oricum, e o zona unde nu-ti ajunge o zi sa te dai. Eu am mers prin toata zona aia pe jos cand eram mai tanar si mai nelinistit. Drum bun si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sybo Postat Iunie 29, 2007 Autor Share Postat Iunie 29, 2007 Frumoasa zona! N-o sa-ti para rau! Sunt pe acolo o suma de drumuri pe care sa te dai. Si la Valeanu e super peisaj, dar nu stiu daca mai e cabana militara acolo (cabana scolara era praf acum vreo 10 ani cand am fost ultima data). Oricum, e o zona unde nu-ti ajunge o zi sa te dai. Eu am mers prin toata zona aia pe jos cand eram mai tanar si mai nelinistit. Drum bun si asfalt uscat! Multumesc pentru urare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sybo Postat Iulie 1, 2007 Autor Share Postat Iulie 1, 2007 (editat) Am fost cu un prieten si a fost superb. Editat Iulie 1, 2007 de sybo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 Mai baga niste poze!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sybo Postat Iulie 3, 2007 Autor Share Postat Iulie 3, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sybo Postat Iulie 5, 2007 Autor Share Postat Iulie 5, 2007 si inca cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate