Sari la conținut

maniakz

Membru
  • Număr conținut

    353
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de maniakz

  1. maniakz

    CANADA

    Bun-venit anticipat! Daca ai nevoie de ceva, nu ezita sa ne arunci un mesaj sau un PM!
  2. ...lasa zacusca, capacele si tuciul! In sticla de Borsec ce era? @FBogdan : scuze de off-topic.
  3. Bai tata, ma bucur sa mai citesc si sa mai vad ceva de la tine. Super poze si super aventura! Enjoy it!
  4. Salut. E ok. Ne vedem data viitoare. O sa dau un semn mai devreme.
  5. @chif si restul de invartitori de doua roti de prin Vancouver, vineri sunt pe la voi prin sat si am o juma' de zi de omorat. Daca are cineva chef de o bere/cico/cafea... mi-ar face placere sa ne vedem.
  6. Eu zic sa iei seama la ce spune Cesar. Toate pozele tale sunt cu stradale. Pe strada "da bine" sa ai juguri decupate. La curse, In afara de aprilia (care au venit cu o decuapre "usoara" a jugului in SBK) tot ce e racing e cu jug plin. In nici un caz cu decuparai atat de mari. Uite motocicletele data de tine ca exemplu, dar pe circuit:
  7. Din pacate nu pot sa ma alatur voua la Sanzieni, dar azi voi merge cu scaritele jos pentru Attila. -/\-
  8. Foarte frumos prin partea cealalta a Canazii... Froumoasa excursie, ca toate celelalte. Bravo!
  9. Salutari de peste balta! M-am hotarat sa imi mut si eu fundul de pe babeta mea de XJ pe un GSXR 600 L3. Am luat-o de 2 zile si inca ne cunoastem si ne imprietenim, dar facem naveta zilnic 60 km asa ca nu dureaza mult. Trebuie sa ii fac suspensia, sa imi acomodeze cele 110 kile in carne si sa termin rodajul. Dup-aia mai vedem... Aveti grija de voi!
  10. Era o vreme... cand te duceai sa culegi pe oricine de la orice accident cu inima cat un purice sparand sa il iei pe picioare si sa faceti impreuna cu mana la salvare, sa beti o bere si sa vezi daca se poate "face" fierul, sa plece mai departe... Nu prea conta pe vremea aia parerea lui gica-contra de pe forum despre dinamica accidentului, despre cat de troll e ala sau daca merita sau nu sa te opresti sau sa te duci pana la el la spital. Acum nu mai poti spune un "recuperare usoara" pentru un om, indifrent ca de "ne-om" e el pe forum, ca apare un neica-nimeni care te scuipa ce esti ipocrit... Bleah.
  11. Fa-te bine si ai grija de fata! Recuperare rapida si usoara la amandoi!
  12. maniakz

    CANADA

    Nice. Abia astept sa dau o tura si pe acolo pe la voi. Am impresia ca e ceva mai frumos decat pe la noi.
  13. maniakz

    CANADA

    Nu te cred pana nu vad live... cu degustare!
  14. ..si ar trebui postat de inca 7 ori.
  15. maniakz

    CANADA

    La noi, in est, se lasa maine noapte cu o furtuna de zapada. Asa ca anul asta sezonul mai vrea cateva zile... Bere sa bem gasim pe oriunde. Distantele sunt cam mari dar se fac. Spor la dosar!
  16. maniakz

    CANADA

    Craciun Fericit tuturor romanilor din toate partile Canazii si celor care au in plan sa sara peste balta incoace! Mai e un pic si vine primavara!
  17. Minunat... Cu toate ca e o diferrenta mare de la "bun-simt" la "filozofie"... Oricum discutia nu mai are rost (nu avea rost de la inceput, avand in vederea "moderarea" celor spuse de altii si de dvs.). Sanatate maxima!
  18. Daca citesti "esenta" si nu "umplutura", o sa intelegi ca nu e nimic "jignitor", e chiar de "bun-simt" ce vrea sa transmita omu'! Problema e "ecoul"... cam mult spatiu liber, se pierde esenta si palamidele ajung sa vibreze doar la "ecou".
  19. Ajutor? De la membrii "activi" in ultimii ani pe motociclism.ro?
  20. Ha, ha, ha... Eu n-as mai fi pus pozele... Acum ai "stricat" frumusete de topic. ontopic: Frumoasa tura, her! Cu tot ce ii trebuie! Acum... pentru ceilalti, puneti mana si masurati zapada si lumina farului... @Dan Nastase : va salut cu respect! LE: Ha, ha... m-a luat gura pe dinainte... s-a gasit deja inginerul care sa masoare zapada in poza...
  21. Ala e un punct de referinta pentru Ciolanul cu fasole si Ciorba de burta.
×
×
  • Creează nouă...