tequilla Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 Salut.Caut un mecanic care se pricepe la IJ preferabil din Valcea sau imprejurimi.Am o problema la cutia de viteze,in treapta 2 "patineaza" .Daca ma poate ajuta cineva il rog sa-mi trimita un mail la tequilla406@yahoo.com sau sa-mi scrie pe forum.Va multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draagood Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 Patineaza sau sare dintr-a doua? Daca patineaza pot fi si 2 cauze mai usor de urmarit...in rimul rand daca patineaza intr-a doua sigur patineaza si-ntr-a treia si a patra>, si ai putea sa incerci sa schimbi valvolina (are un surub sub motor pe unde o scurgi si un capacel pe laterala motorului prins in 2 suruburi pe unde o bagi) 1. (suna ciudat), ai putea sa ai apa in uleiul de cutie 2. poate ai bagat ulei de cutie T80-90 care are nush ce lubrifianti de la care patineaza. Atentie, trebuie sa pui numai ulei de cutie T90 (iti intra maxim un litru) 3. iti patineaza discurile de la ambreiaj, iar in cazul astra trebuie sa le schimbi, ai nevoie de 5 discuri iar unul costa in jur de 10 RON. 4. vezi daca nu cumva ai cablul de ambreaj prea strans si nu braieaza cum trebuie. Vezi daca suruburile de la capacul din dreapta sunt stranse bine. Daca nu sunt stranse, cand apesi ambreajul capacul se departeaza si nu debraiaza bine, moment in care tu mai strangi cablul si din cauza asta tii, cum ar veni, "ambreiajul apasat". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
che guevara Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 Salut.Caut un mecanic care se pricepe la IJ preferabil din Valcea sau imprejurimi.Am o problema la cutia de viteze,in treapta 2 "patineaza" .Daca ma poate ajuta cineva il rog sa-mi trimita un mail la tequilla406@yahoo.com sau sa-mi scrie pe forum.Va multumesc mult. crabotii de la pinion sunt de vina.....sau o saiba intre pinionul de 1 a si a2a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flooriin Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 crabotii de la pinion sunt de vina.....sau o saiba intre pinionul de 1 a si a2a de acord. nu stiu exact unde trebuie saiba dar daca gandesti putin modul de functionare al cutiei cu ea desfacuta in fata sigur o sa te prinzi pe unde trebuie adaugata. bafta multa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIFER Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 (editat) Salut! Pune o saiba cu grosimea de 1.5mm intre pinionul de aIa si cel de aIIa.Am patit-o si eu acum 4 ani.De atunci merge impecabil. Daca ma gindesc bine mai am ceva saibe facute (material tratat). poate ne auzim si iti arunc una 0726103902 Luci Editat Iulie 3, 2007 de LUCIFER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tequilla Postat Iulie 3, 2007 Autor Share Postat Iulie 3, 2007 Mersi pentru ajutor.Singura solutie e sa desfac cutia sper numai sa o mai pot reface apoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate