Sari la conținut

tequilla

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de tequilla

  1. Mersi pentru ajutor.Singura solutie e sa desfac cutia sper numai sa o mai pot reface apoi
  2. Salut.Caut un mecanic care se pricepe la IJ preferabil din Valcea sau imprejurimi.Am o problema la cutia de viteze,in treapta 2 "patineaza" .Daca ma poate ajuta cineva il rog sa-mi trimita un mail la tequilla406@yahoo.com sau sa-mi scrie pe forum.Va multumesc mult.
  3. Detalii: /index.php?showtopic=99947
  4. Cred ca o sa polizez unele de oltcit , poate merge. Merci pt ajutor.
  5. Salut.Imi poate spune cineva ce placute de frana se pot folosi la un IJ Planeta 5 ,nu gasesc placute originale. Va multumesc.
  6. Cred ca singura solutie e sa le scot, sa le masor si sa incerc sa gasesc unele cu dimensiuni similare.Sper sa mearga. Va multumesc
  7. Salut. Imi spuneti va rog ce simeringuri se folosesc pentru suspensia fata si de unde se poate cumpara un set pentru Planeta 5, modelul cu furca pe gaz.Va multumesc.
  8. Salut .Eu sunt incepator , posesor al unui IJ Planeta 5 .E singura motocicleta pe care am mers in afara de minsk (pe care am mers aproape o ora la scoala) asa ca nu pot sa compar .Ce pot sa va zic este ca am facut in 3 luni aproape 4000 Km(avea 6000 cnd am cumparat-o) fara nici o problema, nu am schimbat decat toba ca nu avea site si deranjam vecinii dimineata.Poate am fost eu norocos dar Ij Planeta nu mi se pare o motocicleta proasta. Viteza medie in afara localitatii 80-100Km/h,maxim nu stiu... nu am incercat, consum 3,5-4%.Fum scoate cand e rece motorul ,probabil conteaza si uleiul eu folosesc Stihl. Concluziile le trageti voi.
  9. Salut.Imi puteti spune si mie cum schimb uleiul in telescoape fata la IJ Planeta 5 ,modelul cu frana pe disc si suspensie pneumatica, fara sa scot furca.Golirea am vazut ca se face in partea de jos a telescopului. Va multumesc.
  10. Salut! Vara asta am devenit motociclist. Si asta e noua mea "jucarie".
  11. Salut! De unde pot sa cumpar si eu un amortizor de zgomot (eventual o toba completa dar prefer numai amortizorul) pentru un IJ Planeta 5? Va multumesc mult.
×
×
  • Creează nouă...