JVC Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 Oricine are ceva de spus despre Zx9r poate sa o faca aici... Pt mine este motocicleta ideala Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 Uite sa nu zici ca sunt rau cu tine, citeste intai ce s-a scris pe aici referitor la ZX9 si dupa aia mai vedem! /index.php?showtopic=64323 /index.php?showtopic=105166 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Iulie 4, 2007 Autor Share Postat Iulie 4, 2007 (editat) Uite sa nu zici ca sunt rau cu tine, citeste intai ce s-a scris pe aici referitor la ZX9 si dupa aia mai vedem! /index.php?showtopic=64323 eram 100 % convins ca ai sa imi raspunzi acolo era vorba doar de o comparatie intre 2 motoare... si zx9r doar un anumit model (2000-2001 parca) si vreau sa spun ca l-am citit tot. ca doar am zx9r de doar o saptamana dar al meu este din 99' si sunt foarte multumit de el.schimba titlul la topic Uite sa nu zici ca sunt rau cu tine, citeste intai ce s-a scris pe aici referitor la ZX9 si dupa aia mai vedem! /index.php?showtopic=64323 /index.php?showtopic=105166 eram 100 % convins ca ai sa imi raspunzi acolo era vorba doar de o comparatie intre 2 motoare... si zx9r doar un anumit model (2000-2001 parca) si vreau sa spun ca l-am citit tot. ca doar am zx9r de doar o saptamana dar al meu este din 99' si sunt foarte multumit de el.schimba titlul la topic asa cum fiecare motor are rubrica lui de discuti ..asa poate sa aiba si zx9r.... nu la rubrica comparatii Editat Iulie 4, 2007 de JVC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 sa-l stapanesti sanatos.Ne vedem la sibiu la intalnire ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 intradevar o adevarata papusha....use it wiselly Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate