Korben Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 Pe tot forumul asta, toate secțiunile au nume decente Doar cei cu "comuniste" si enduristii au un colț Nu se pot redenumi aceste secțiuni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 Propun "Masa rotunda" a enduristilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 4, 2007 Autor Share Postat Iulie 4, 2007 Propun "Masa rotunda" a enduristilor Orice, numai colț să nu mai fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 Pe tot forumul asta, toate secțiunile au nume decente Doar cei cu "comuniste" si enduristii au un colț Nu se pot redenumi aceste secțiuni? Omule s-a mai discutat despre acest subiect si s-a votat ramanea acestui nume. La momentul respectiv s-a discutat mai aprins in legatura cu intorducerea catorva sectiuni noi pe subforum si cam ce ar mai vrea lumea sa vada aici. Pentru mine personal, si nu cred ca sunt singurul, acet nume nu inseamna ca suntem undeva in spate si da lumea cu rosii in noi sau ne arata cu degetul, mai important e sa aflam cat mai multe lucruri care sa ne ajute pe teren si nu numai Bafta si cat mai mult noroi, sau praf dupa dorinta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 4, 2007 Autor Share Postat Iulie 4, 2007 Pentru mine personal, si nu cred ca sunt singurul, acet nume nu inseamna ca suntem undeva in spate si da lumea cu rosii in noi sau ne arata cu degetul, mai important e sa aflam cat mai multe lucruri care sa ne ajute pe teren si nu numai Bafta si cat mai mult noroi, sau praf dupa dorinta. Pentru mine personal, un colț rămâne un colț Dar dacă deja s-a discutat Âşi s-a votat, nu-mi rămâne decât să ma supun votului Deci sunt un minoritar in cadrul unei minorități Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 E grav daca asta e problema ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 4, 2007 Autor Share Postat Iulie 4, 2007 E grav daca asta e problema ta. Nu-i aÂşa? Să Âştii că am fost Âşi la medic Âşi a zis că nu mai are ce să-mi facă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 poate sunt eu intr-una dintre zilele delicate ale lunii, dar chiar imi pare un topic fara rost.e drept dl/dna nick61, este o problema ca avem doar un coltz, dar copii mor de foame in somalia in timpul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate