Jump to content

vis-a-vis

Super Membru
 • Posts

  2,898
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by vis-a-vis

 1. Tac-tu știe ce-ai de gând? El îți dă bani pentru motoreta aia electrică?
 2. Sigur nu îți dă abatere foarte mare kilometrajul?
 3. Idem și eu. Mult mai simplu să scoți firul și să pui capacul, chiar și din mers. La priza auto scoți adaptorul usb, îi cauți loc prin vreun buzunar... Nu chițăie nici după 3 ani, navetă și iarna, off-road la greu.
 4. Și cu mobra puneți frână?
 5. Păi la vale, nu-i păcat de gravitația aia ca s-o irosești frânând?
 6. Ceva de genu'. Cumva și animațiile întrepătrunse, să nu mai aibă timpi morți între ele... fr.mp4
 7. E mișto și cred că se poate scurta nițel/da pe rapid... mai incisiv, gen
 8. Ca clip de prezentare a canalului e super, dar ca intro pt fiecare video, cam lung...
 9. Aici e o găselniță. Contează mult furca. Unghiul de atac. La o roată mai mare, pata de contact e mult mai în față, asta e bine pentru confort, dar rău pentru manevrabiliate. Eu am pus furcă de 29 cu off-set de 50 milimetri, roata calcă chiar în spatele uneia de 26. Nu mi s-a părut mai puțin manevrabilă, doar că se simte efectul giroscopic la viteze mai mari.
 10. Nici măcar full HD nu-i îndeajuns acum. Youtube are alți codeci, mult mai buni, de la 1440p în sus. Pe smart tv se vede nașpa orice full HD în mișcare, apar artefacte superderanjante mai ales pe porțiunile slab iluminate. Cu 480p n-ai vreo șansă la vlogging... E cale lungă până acolo, fără supărare. (recunosc că m-am uitat doar vreun minut, am alergie la rezoluții mici) Eu folosesc Davinci Resolve și pot edita chiar și 4k dacă folosesc surse optimizate.
 11. Aștept cu interes! Îmi plac oamenii cu idei si clipurile muncite.
 12. Păi nu toți se pricep la a trage talanga Eram ferm convins că ți-ai făcut toate lecțiile. Îți faci promovare plătită, ok. Îți alegi titlurile și discursul pentru a atrage atenția, ok. Știi și nițică imagine, ok. Dai cu vocea, asta mi se pare curajos. Eu, unul, știu că nu-i ușor si nici n-aș încerca. Cum de nu știi ce urmăritorii de youtube sunt cei mai veninoși? Dacă-ți pui mintea cu toți nebunii, închizi șandramaua repejor... Apoi, e clar însă că faci totul pentru monetizare și se simte asta de la o poștă. Chiar și topic pentru fiecare filmuleț, mi se pare agresiv. Dacă pe lângă filmuleț ai veni și cu o poveste scrisă, cu mai multe detalii decât ce găsim pe film, ar fi altceva. Mai de bun simț ar fi un singur topic cu clipurile și eventual, cu povestirile tale. Clipurile în sine sunt reușite și bine făcute, dar n-au poveste... E doar un moto-senzațional dar nu prea.
 13. Sunt de aceeași părerea doar că personal n-aș da banii pe el. Adică nu e nicio revelație pentru mine. Face exact ce poate și un motociclist versat, doar că întotdeauna la fel și mai rapid.
 14. Trebuia să iei motorul cu totul, cu aprindere, carburație. Slabe șanse să plece cu alt CDI, iar cu un carburator mai mic va merge gâtuit, chiar dacă va pleca. Propabil puterea va fi sub cea a motorului de 50 cmc. Dacă instalația e pe 6 volți, o vei prăji dacă bagi 12. Trebuie să iei absolut totul la mână și să schimbi cu piese de 12 volți, becuri, etc. Te-ai cam legat la cap fără să te doară...
 15. Și proba video cu sunet dolby? (ăla nu știe cum să bea apă și tu vii cu inginerii d-astea? )
 16. Suspensia la GS-urile mari e din alt film, triunghiuri deformabile, brațe paralele și alte chestii care depășesc percepția motociclistului de rând. Astea duc la o ținută de drum impecabilă. N-are treabă cu centre de greutate și alte nâzbâtii. O motocicletă se conduce din ghidon. D-aia moșii ăia de care tot pomenești n-au nevoie de prea multă putere și vigoare pentru a struni un Goldwing...
×
×
 • Create New...