dami3n Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 serios ... ? apropos .. .stii cumva cine si-a rupt ieri clavicula pe amkart ? Pe amkart s-au rupt ladite de clavicule ale unor oameni ce incercau sa invete sa stapaneasca mobre ca sa nu moara pe strada .. .... Mai da-ti unul de proba . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxy03 Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 Pe amkart s-au rupt ladite de clavicule ale unor oameni ce incercau sa invete sa stapaneasca mobre ca sa nu moara pe strada .. .... Mai da-ti unul de proba . nu a intrebat la modul general, ci chiar s=a referit la un incident petrecut in weekend , daca nu ma insel sambata pe 7.07, pe amkart, in care cineva a cazut si si-a rupt clavicula. se cereau mai multe informatii , atata tot! daca nu le detii atunci stai in banca ta si lasa mistourile. numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dami3n Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 nu a intrebat la modul general, ci chiar s=a referit la un incident petrecut in weekend , daca nu ma insel sambata pe 7.07, pe amkart, in care cineva a cazut si si-a rupt clavicula. se cereau mai multe informatii , atata tot! daca nu le detii atunci stai in banca ta si lasa mistourile. numai bine My bad ..... Si totusi , daca afla cine si-a rupt clavicula pe amkart .... ce ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 My bad ..... Si totusi , daca afla cine si-a rupt clavicula pe amkart .... ce ? mai bine stai in banca ta.... daca ai ceva de comentat sau adaugat...imi poti spune in fata la arc sau pe amkart. numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dami3n Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 mai bine stai in banca ta.... daca ai ceva de comentat sau adaugat...imi poti spune in fata la arc sau pe amkart. numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 s-a deviat mult de la subiect . .hai gata cu glumele proaste.. uitati . .mi-am dat si .. .enspe mii de lovituri in cap . ..ca sa va fac pe plac... .acu gata .. hai . .topic inchis.. sa ne vedem cu bine intrafic ride safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brutt Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 daca tot esti interesat de tragedii uite iti spun eu una:baiatului caruia i-ai spus ca "si-o merita"i-a fost amputat bratul din umar si va fi nenorocit pe viata. gindeste-te bine ce scrii ca poate fara sa vrei jignesti. p.s. nu am 16 ani si nici nu am motor de 125. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 trist.... foarte trist. Si inainte sa postati o rautate ganditi-va de doua ori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 daca tot esti interesat de tragedii uite iti spun eu una:baiatului caruia i-ai spus ca "si-o merita"i-a fost amputat bratul din umar si va fi nenorocit pe viata. gindeste-te bine ce scrii ca poate fara sa vrei jignesti. p.s. nu am 16 ani si nici nu am motor de 125. da ma .. .da una peste alta . .a cui a fost vina ? deh . .si mie imi pare rau de el . . poate ca am uitat cand acu 3-4 ani bagam si eu manusa in gaz si ma cuprindea ... fiorii adrenalinei ..care ma facea sa uit de eventualele riscuri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate