Sari la conținut

dami3n

Membru
  • Număr conținut

    463
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dami3n

  1. Cred ca in cazul de fata un pic de conduita preventiva ii salva ziua si cred ca si lipsa de experienta si-a spus cuvantul ... Nu a incercat sa degajeze in dreapta unde era liber, a blocat frana fata, a rupt aderenta si s-a dus direct in masina, care intrase aiurea pe banda pe care conducea. Sper ca este bine ...
  2. » Post actualizat in 02 Oct 2017 09:48
  3. A crescut copilul nostru... mi-ai stors o lacrima. Porti discutiile pe care le purtam eu acum 8 ani ... la fel de inutil. Dar apreciez faptul ca pana si tu imbatranesti .
  4. Cu sau fara voia ta imi permit sa te citez si sa zambesc .
  5. dami3n

    Monster negru

    o amintire de la inter pentru rider
  6. Prietenul ei stie ca voi doi tineti legatura ?
  7. dami3n

    Accident Constanta

    Cu 500 de epuroi si doua ciocane o faci sigur . Asfalt uscat .
  8. dami3n

    Accidente stupide

    Si nici minte . Pe mine m-a muscat un caine de picior ... am accelerat sa scap de el ca nu imi dadea drumul si mi-a iesit un boschetar beat manga dintre masini pe care l-am luat in plin . (povestea intreaga inca o mai am pusa pe pro-bike , este de acum 6 ani ). PS : nu aveau anti-rabic la spitalul de infectioase si m-au pus sa urmaresc cainele 5 zile sa vad daca este turbat .
  9. nu mai fi si tu frustrat ... eu mi-am dorit intotdeauna un scuter si nu l-am avut niciodata . Este adevarat insa ca nu am orbit din aceasta cauza .
  10. nu ti-a trecut prin minte ca atunci cand cade motocicleta atinge cu diverse parti ? ;) . Oricum ... se simtea nevoia ca cineva sa apara si sa imparta dreptatea .
  11. ... ai luat curba aia ca o p..a nu te mai enerva degeaba ,nici nu trebuie sa mergi cu motocicleta sa vezi asta .
  12. dami3n

    accident Mamaia

    Razboiul stelelor , episodul 3 in seara asta .... Nu este lucsi insa este vader aka ala micu negru care sufla greu .
  13. Daca imi spui ca era condusa de o profesoara de limba romana ... deja este prea mult pentru mine .
  14. Pe cheia sau pe unde vreti ... eu maine am chef de plimbare asa ca purced cu chopper-ul la drum ca sa il cunosc mai bine . daca ii mai arde cuiva sa imi spuna .
  15. Citat din un clasic in viata : " Il vad cum iese si imi dau seama ca nu mai am cum sa il evit si nici sa o culc . Ma duc in stanga cat pot si intru direct in spatiul dintre roata si usa lui . Zbor , ma dau peste cap de doua ori . Cad pe asfalt pe spate si simt cum imi iese tot aerul din plamani . Dupa cateva clipe , minute , ore deschid ochii si aud ... ai murit ma ... zi ma ceva ... misca . Ii spun , nu am murit ma , unde plm e soferul . Il vad pe sofer , ma ridic pe un cot si dau sa ma ridic in picioare . Ma ridic cu greu si dau sa ma duc sa ii rup gatul , calc pe stangul si imi dau seama ca nu pot sa calc pe el ... ma tarasc pana la masina si dau sa il apuc cu stanga dar nu pot sa o ridic ... dau sa o ridic si pe dreapta insa senzatia similara . Ma gandesc sa il scuip si imi dau seama ca am casca in cap ...... "
  16. Fantoma lui Dan Adidas bantuie prin oras .... Vedeti ma ... v-am spus eu ca se intoarce .... R1 s-a transformat in ZX7 , chiar ca a venit criza.
  17. 1. Nimeni in toate mintile nu a dat cu RIP . 2. Dupa cum bine stim .... stim ... care cand s-au intors li s-a si taiat fata , am inteles , ok .... 3. Spitalul a fost si in o stare mai buna , acum se fac eforturi sa se modernizeze . 4. Bine ca nu esti un prieten de-al lor cu care nu ieseai la plimbare . 5. Da .
  18. Mda ... i-as casapi pe medici aia care sunt in greva iar oameni sunt pe targi peste tot . I-as infasura in codul lui Hipocrat si le-as da foc .
  19. Pai asa da mai fratele meu ... asta da sfat bun . Nu vreau naked sau tourer ... Pentru ca nu imi place tourer-ul ... iar pe naked daca ma sui o iau de la capat cu toate tampeniile care le-am facut in trecut cand am avut putere si manevabilitate , si nu mai vreau ca nu mai vreau . Multumesc mult .
  20. Ohlins este specializat in amortizoare , si este cam cel mai mare si experimentat producator , iar pe site-ul corbin poti sa te uiti sai sa imi spui daca au sau nu ceva pentru mine . Cat despre look ... nu am probleme de genul asta . Vreau sa ma pot plimba din nou cu motocicleta in conditii cat mai bune de siguranta pentru sanatatea mea . Multumesc , Bogdan
  21. Avand in vedere ca suntem vecini de cartier poate iti faci mila de un frate aflat in nevoi . Glumesc , insa cu test ride-ul te deranjez , nu stiu daca saptamana viitoare ( o sa fiu in concediu la mare .... adica acasa ).
  22. Multumesc pentru un sfat util si documentat . Eu am 1.70 si 85 de kg ( am rezolvat problema greutati excedentare cu vre-o 12 kile tocmai ca sa nu mai preseze f tare ... urmeaza intarirea musculaturi spatelui in iarna asta )
  23. Nu ma refeream strict la tine , este o parere generala ca chopper-ul este mai periculos pentru spate decat vitezana . Insa continui sa cred ca este o prostie . Iti recomand sa mergi cu fostul meu 636 care este prin Constanta vre-o 100 de km si vorbim dupa aceea . Nu pot sa cred ca un chopper cu o sa Corbin care sa iti tina spatele si niste suspensii setate pe moale poate sa fie mai periculos . Haide ... si cum mergeam eu pe motor daca sti . Mesaj completat Foarte probabil sa dau pe amortizoare custom si pe o sa corbin cat o sa dau pe mobra . Ia in considerare chestia asta si zi-mi daca mai sta in picioare teoria . http://www.ohlins.com/Our-products/Motorcy...Cruiser/SU-710/ http://www.corbin.com/suzuki/smdt.shtml Mesaj completat S-a notat , certificat nastere , casatorie , buletin si verficare metrologica la debla o sa am la mine . Apropo ... nu am vazut in viata mea motocicleta care sa vibreze in halul ala ca Sportster-ul .
×
×
  • Creează nouă...