jordash Postat Iulie 7, 2007 Share Postat Iulie 7, 2007 sal! daca stie cineva unde pot reconditiona un ambielaj de pegaso...multzam'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lwiq Postat Iulie 7, 2007 Share Postat Iulie 7, 2007 sal! daca stie cineva unde pot reconditiona un ambielaj de pegaso...multzam'! cica zoli din tg mures ar face asta. si eu am probleme cu ambielajul, insa incerc sa gasesc in timisoara. din auzite am inteles ca te-ar costa aproximativ la fel de mult ca si unul nou. chiar sunt curios. a, dak vrei nr. de tel ale lui intra pe comuniste la pag 6 sau 7 si o sa le gasesti acolo. sper sa te ajute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 8, 2007 Share Postat Iulie 8, 2007 (editat) Erau in Bucuresti,pe o strada care da in Vasile Lascar niste meseriasi batrani,care faceau ambielaje,pistoane,alezari. Lumea ii stia LA TEODORESTI,vezi pe la comuniste ,baietii tre sa stie mai bine, eu nu am mai fost pe acolo de ani buni. Editat Iulie 8, 2007 de A-L-E-X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordash Postat Iulie 8, 2007 Autor Share Postat Iulie 8, 2007 cica zoli din tg mures ar face asta. si eu am probleme cu ambielajul, insa incerc sa gasesc in timisoara. din auzite am inteles ca te-ar costa aproximativ la fel de mult ca si unul nou. chiar sunt curios. a, dak vrei nr. de tel ale lui intra pe comuniste la pag 6 sau 7 si o sa le gasesti acolo. sper sa te ajute ms mullt de tot! Erau in Bucuresti,pe o strada care da in Vasile Lascar niste meseriasi batrani,care faceau ambielaje,pistoane,alezari. Lumea ii stia LA TEODORESTI,vezi pe la comuniste ,baietii tre sa stie mai bine, eu nu am mai fost pe acolo de ani buni. aha.....stiu, p str icoanei , dar p ei incerc sa-i evit pt ca nu am auzit tocmai lucruri bune....ms frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 Vezi ca gasesti pe forum... da' nu mai stiu pe unde (era si un nr. de telefon)... nea Mishu din Ferentari. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpreotescu Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 nea Misu str Poienitei nr 69 (un pic dupa capatul lui 117 ferentari). tel: 0722.982.532 021.456.58.27 Lucreaza bine si relativ ieftin. insa dureaza cam mult :1-4 sapt. depinde de cum are de lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordash Postat Iulie 12, 2007 Autor Share Postat Iulie 12, 2007 nea Misu str Poienitei nr 69 (un pic dupa capatul lui 117 ferentari). tel: 0722.982.532 021.456.58.27 Lucreaza bine si relativ ieftin. insa dureaza cam mult :1-4 sapt. depinde de cum are de lucru. cred ca la el ajung....saru'mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slaver Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 sal! daca stie cineva unde pot reconditiona un ambielaj de pegaso...multzam'! Cauta pe Dragonu' (Victor) de pe forum e din Bucuresti si ma ajutat cu ambielajul la un Vulcan de 750, iti dau si un nr. 0722.659.618.Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate