Vizitator vlad_c Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Salut! Daca va fi frumos vin si eu. La ce ora este intalnirea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Daca ploo,nu ajung... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Maine ceva ceva ? Cica o sa fie cald si frumos, eu ma bag daca mai apare careva Si azi era anuntata vreme buna... Si a plouat, aoloo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Salut! Daca va fi frumos vin si eu. La ce ora este intalnirea ? Marti ora 20:00, in parcarea Circului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubermuri Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Daca e de mers, mergem. Sper sa nu ploua ca si azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Eu daca plec de dimineata fara motor, n-am cum sa mai ajung... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Eu tocmai ce am venit de la o tura, vreme optima cu mesada, deci maine ne vedem la Circ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 ajunge cineva in seara asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubermuri Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 Eu vin daca vine lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chio87 Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 Salut!! vin si eu azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 la 8?in fata la parc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubermuri Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 La 8 in parcarea din fata circului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 Oki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 (editat) ceva in seara asta?e posibil sa ajung dar nu e sigur! Editat Iunie 18, 2013 de crbl69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Eu nu ajung... Probleme personale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chio87 Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Sal, ajung si eu,e vreme perfecta pt o plimbare;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubermuri Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 32 de grade numesti tu vreme perfecta? Eu zic sa ne intalnim, dar poate mai bine la o terasa cu o bere rece in fata (NA desigur). E Open Pub cu terasa pe strada Tunari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chio87 Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Pe la 8 9 nu vor mai fi 32...sper Ne vedem la circ si daca e lumea dispusa putem mergem si unde zici tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubermuri Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Mda. Nasol. E a doua oara cand vin si stau singur in parcare. Destula distractie cu intalnirea asta. Cred ca ma transfer la cea de miercuri de la Arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexspd Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Mda. Nasol. E a doua oara cand vin si stau singur in parcare. Destula distractie cu intalnirea asta. Cred ca ma transfer la cea de miercuri de la Arc. salutare. si eu sunt prin zona Colentina. de acum urmaresc forumul asta poate apar si eu la intalniri. dar cand au loc in ce zi de obicei. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubermuri Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Pai marti la 8 sunt intalnirile, in parcul circului in parcarea din fata circului, dar se pare ca sunt cam ocupati baietii. Mai postam pe aici si poate ne vedem daca ne strangem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 din pacate la mine a intervenit ceva si nu am putut ajunge si nici nu am putut anunta!sory Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzache* Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 Aha ! Aici erati ... Iesire ceva in seara asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 eu unul nu am cum sa ies!cu alta ocazie da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nepotu_Lu_Zmoala Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Hai sa scapam de caldura din oras si sa ne bagam la o excursie pe Transfagarasan !!! maine sau Luni cu plecare dimineatza si inapoi acasa pana seara. Care se baga ? sper sa nu ma duc singur ca data trecuta o765 . o8327 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate