Sari la conținut

ZYB

Membru
  • Număr conținut

    471
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ZYB

  1. Patesc fix acelasi simptom, nu armeaza pompa, sau armeaza cateodata, eu am dat rezervorul jos, am scos ansablul afara si am pus curent direct pe papucii de la pompa, merge struna si culmea cand ii dau direct curent pe mufa neagra ( ansamblu demontat din rezervor ) merge...dar am stat si am remontat totul laloc, a mers la prima cheie si inca ceva timp dupa care a murit nemaiavand combustibil, ce banui eu este ca undeva firele alea sunt puscate si odata ce pui rezervorul in pozitia corecta cu benzina peste ele nu mai fac contact bine, trebuie sa imi fac timp sa desfac toata carcasa de plastic care acopera firele. Are cineva idee daca gasesc tot ansamblul pe undeva ? Cineva care se ocupa cu dezmembrari de monster ? asta daca nu mai vreau sa imi bat capul In cazul ca nu gasesc are cineva idee ce rasina se foloseste acolo la fire pentru a etansa sa nu curga benzina ? As fi tentat sa scot firele si sa pun unele mai serioase sa nu mai aiba moarte cat o traii motorul. La doctor nu o pot duce pentru ca este imobilizata asa cum e ...deci trebuie sa gasesc o solutie sa o pot duce la garaj peste iarna. Help ! Dupa ce am citit mai toate forumurile despre ducati am ajuns la concluzia ca firele de mai jos care duc curent in rezervor sunt beleaua, stie cineva unde as putea gasii ? Nou sau SH ?
  2. Salutare, ma poate ajuta cineva cu o modalitate de contact a lu Andu sau cineva care sa se priceapa si sa aiba scule de a schimba curelele de distributie la un Monster 2004 620ie ? Evit metrotehnica din considerente personale.
  3. Pentru cei care aveti Monster 620 IE, cam care este turatia la relanti, la mine cand e rece scade putin sub 1000 ( cam 900 ) si cand se incalzeste la peste 60 grade sta pe undeva la 1400-1500. Exista vreun reglaj pe undeva manual sau se face din injectia electronica, sa nu merg cu socul tras ?
  4. Sunt la al 3-lea Monster 620, toate sub 30.000 km pe bord, in realitate cred ca aveau peste 100.000km sau 200.000km tinand cont anii, orice sub 2010 nu are cum sa aiba 30.000 km nici daca a fost uitat in garaj. Verifici cadrul si motorul, daca sunt in mintile lor dai banu, km din bord sunt o gluma, iti setez cat vrei cu o surubelnita si ceva timp liber
  5. Cagula este ca sa nu strice machiajul La cum arata cred ca au inceput sa deschida Dristor kebap filiala in Timisoara ...
  6. Cum se diferentiaza monster cu abreaj uscat de cel ud ? Inainte am avut un 2001 dark care avea ud 100%, dar la asta 2004 620ie nu sunt sigur ... idei cum sa verific, are geam de verificare si nu pare nici scufundat in ulei nici uscat
  7. ZYB

    B 44 KAJ

    Trec zilnic prin intersectia aia si nu inteleg cum a ajuns Cielo in pozitia aia, venea riderul dinspre Dorobanti si Cielo a facut stanga venind din pasaj sau cum ?
  8. Ceva cauciucuri 120 - 160 mai ieftine pentru mers in oras se gasesc la voi ? Pret cauciuc si manopera ?
  9. Este adevarat ca mai nou daca inmatriculez o motocicleta care este deja inmatriculata in RO, deci practic am cumparat o mobra de la un vecin, nu mai trebuie sa ii fac autentificarea la RAR ?
  10. Sunt roman si am incredere in romani ca nu discrimineaza cand vin la furat
  11. Intrebare pentru monsteristi, voi unde va asezati sistemul antifurt cand plecati prin oras ? Ma mai plimb cu lantul prin rucsac dar nu este deloc comod si deh portbagaj nu are deloc monstrul asta
  12. Am revenit si eu pe monstru bicicleta presupun ca este cunoscuta pe aici de la fostul proprietar
  13. O sa ii fac poze, presupun ca se poate pune un strat de fibra peste si lipit dar cine face asa ceva prin Bucuresti ca eu nu am auzit de service-uri specializate pe partea asta ?
  14. http://www.dedeman.ro/ro/silicon-ceresit-cs28-rez-la-temperatura.html , vad ca asta rezista la 300 grade... sa caut ceva mai mult sau merge ?
  15. Stiti daca se poate repara si unde o toba din carbon care este crapata pe circumferinta, nu total dar pierde gaze. Sugestii, idei ? Ii dau cu izolir band
  16. @Starscream : ba da, chiar foarte mult, dar a fost vandut din alte considerente ce nu tin de motociclism , acuma vreau ceva sa fac naveta prin oras si un monster isi fac treaba excelent la asa ceva. @PzKpfW : contacte pe PM please ? sunt foarte interesat
  17. Vinde cineva la inceput de sezon un monstrulet ? Ceva mai nou de 2004 inclusiv si ingrijit ?
  18. ZYB

    Olandezii Zburatori

    Am inteles, deci sunt la mila lor, acuma ca m-am pornit am alta intrebare, dar masina cu numere straine ai putut sa ii platesti parcare la municipalitate sa parchezi in fata casei pe strada ? Sau aveai parcare privata ?
  19. ZYB

    Olandezii Zburatori

    Masina pe bulgaria era inmatriculata pe numele tau sau pe alt nume ? Cand te-au oprit au verificat doar actele la masina cu tine de fata sau te cauta si in sistem sa vada daca ai rezidenta si cand ma refer rezidenta ma refer la inregistrat la primarie cu adresa unde stateai.
  20. ZYB

    Olandezii Zburatori

    Poti folosii http://www.uship.com/eu/ , eu asta am sa folosesc pentru mobila and stuff, iese destul de ok, per total cat drumul pe mobra » Post actualizat in 25 Jul 2014 09:53 Din ce am citit pe alte forumuri incep sa ma ingrijorez la partea cu condusul unui vehicul inmatriculat in RO prin Olanda... Daca poate sa imi clarifice si mie cineva niste chestii as ramane recunoscator : - Am citit ca odata inregistrat la rezident si dupa ce am primit BSN nu mai am voie sa conduc masina cu numere de Romania, aceasta trebuie inmatriculata acolo si sa platesc taxe ( BPM, road tax si alte balarii ), altfel amenda este 15.000 euro , este pe bune sau nu am inteles eu bine, mi se pare stupid sa imi vina un prieten din Romania in vizita si eu sa nu ii pot conduce masina ... - As putea sa primesc o scutire de platit taxa respectiva doar 2 saptamani pe an, ceea ce nu ma ajuta cu nimica si ma mai si blocheaza cu masina acolo - La un control de rutina politia poate verifica ca sunt rezident in zona daca nu prezint decat actele de Romania ? Deasemenea se autosesizeaza daca vad masina cu numarele de RO in fata casei timp de 1 an de exemplu ? Cazul concret este ca eu am sa muncesc cam 1-2 ani in Olanda si am o masina de 5000 euro inmatriculata pe numele lui taicamiu, timpul asta cat il muncesc acolo ma gandeam sa iau masina cu mine...dar daca calculez cat ma costa sa inmatriculez harbul acolo parca ies mai ieftin sa cumpar alta masina local, sfaturi ?
  21. ZYB

    Olandezii Zburatori

    Nu inteleg cum pot verifica ei ca am intrat in tara acum 3 luni sau acum 2 ani, adica se uita cineva ca parchez in fata casei sau cum ? Ideea e ca o sa am motorul care este pe numele meu si masina care este pe numele tatalui mei, amandoua cu numere de RO, sa zicem ca la motor vad ca sunt rezident si il imatriculez, dar la masina ce pot sa imi faca daca nu e pe numele meu ?
  22. Pe la un 9:30-40 la Circ daca nu incepe vreo furtuna neasteptata ? Ai PM cu nr-ul . » Post actualizat in 15 Jul 2014 22:28 Am fost doi saptamana asta, cu o mica plimbare pana la Victoriei si inapoi, poate saptamana viitoare ne strangem mai multi si tragem o ieseala pana la Bikers sau alte zone.
  23. Daca vine cineva azi as iesii si eu la o plimbare, nu cred ca incepe ploaia prea curand
  24. Salutare lume, se mai tine intalnirea de la circ ? Cand cum unde ?
×
×
  • Creează nouă...