Sari la conținut

Sei

Super Membru
  • Număr conținut

    922
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    F4i
  • Numar Moto
    Prins cu suruburi
  • Club
    Fără militărie

Informații profil

  • Motociclete detinute
    R125, GS500F, f4i, 929, fx650, kymco like
  • Interests
    Pole position

Vizitatori Recenți Profil

1.652 citiri profil

Sei's Achievements

  1. Big update Pentru ca prognoza am văzut ca se anunță ploioasa, am decis sa o lăsăm pe week-end-ul următor.
  2. Salutare! Maine strângem rândurile pt cine vrea sa cina, pt ca vreau sa rezerv cazarea.
  3. Nu am rezervat încă nimic. Ziceam, după ce apar 1-2 motoristi de drum, facem un grupuleț separat și ne consultam. Ma gândeam la zona Vatra Dornei - Câmpulung Moldovenesc, pentru ca de aici poți pleca în orice direcție ușor.
  4. Tomthemouse Nu are sens direcția în care tu duci topicul și discuția. "nu este ABSOLUT nimic de comentat nici la 300 km/zi, nici la 500/zi." Fiecare e liber sa facă ce vrea, cum vrea și cat de mult/puțin considera. Scopul topicul este sa găsesc 1-2-3 motoristi care sa se alăture și niște indicații pe traseul DEJA stabilit în linii mari. Plimbarea se va face oricum, chiar dacă nu apar cei 1-2-3 motoristi. Nu au rost părerile INUTILE despre cât de lung sau scurt e traseul sau cât ar trebui sa dureze sau câți km se fac într-o zi. Hai sa ne oprim din poluat topicul AIUREA și sa ne vedem fiecare de treaba lui. Cine are ceva de spus care ar ajuta pt aceasta plimbare, îl invit sa scrie, în rest ar fi frumos sa nu îl mai poluam aiurea.
  5. Nu este nimic bdsm în traseul asta. ~1500 km în 5 zile, mi se pare chiar foarte lejer fata de alte plimbări pe care le-am făcut.
  6. București - Vatra Dornei are 490 km dacă o iei prin Brașov sau 520 dacă o iei pe dn2 Buzău - Focșani. In niciun caz 700. 500 km ii faci într-o zi chiar foarte lejer. Mulțumesc frumos pentru mesaje și update-urile pentru drumuri. Ma bucur ca sunt asfaltate recent
  7. Gheorgheni ar intra in calcul doar dacă plecam vineri după amiaza. Prima noapte sa fie undeva în zona miercurea Ciuc /Gheorgheni și sâmbătă ne mutam în zona unde avem cazarea pt cele 3 nopți, care va fi în Bucovina.
  8. Salutare! Eu cu un prieten vrem sa mergem în Bucovina, 3 nopti. De vineri - Sâmbăta pana marți. București - Bucovina dintr-o bucata (pe Brașov), cazare în același loc timp de 3 nopți. Și de acolo plecat fără bagaje pe toate drumurile mișto din jur: Transrarau, mestecanis, tihuta, cheile Bicazului și ce mai e pe acolo. Nu este un drum chiar recomandat începătorilor cu sub 1 an experienta din pricina lungimii și a greutății drumurilor parcurse. (450-500 km în prima zi și drumuri cu foarte multe curbe în rest) Se va merge susținut dar nu extrem de tare/agresiv. Dacă nu avem același stil de mers, vom stabili puncte de întâlnire. Nu se merge în coloana dar nici sa deranjam alți participanți la trafic. Având în vedere ca trebuie sa rezervam cazare cu câteva zile înainte, propun un termen maxim de alăturare pana pe data de 10 august. Alte detalii organizatorice le vom stabili mai aproape de data plecării. Varianta pe care o consider mai buna ar fi sa plecam de vineri după masa (intervalul 14-16) și sa facem Brașov - miercurea Ciuc/Gheorgheni, unde ne cazam. Asa ziua de sâmbătă ar fi libera pt plimbări pe acolo. In total vor vor fi vreo 1300 km. Motocicletele participante f4i z1000sx. Ștefan 0731 772 333 Cheers
  9. Plecare la 11,mers de plimbare Momentan suntem 2 motoare f4i si zx10(niko) Plecare de la Omw City mall
  10. Nu in ordinea asta. Nu prea ai cum sa îți dai seama, e filtru metalic, nu vezi în interior. După ce îl dai jos sufli în el. Prin al meu trecea aerul dar era o rezistenta f mare fata de cel nou. Având un vedere ca nu prea le schimba nimeni pt ca costa 300 lei, este extrem de probabil sa îl ai pe cel din fabrica și doar gândeștete câți ani are motocicleta. Eu as începe prin schimbarea filtrului și c u r a t a r e a injectoarelor. » Post actualizat in 16 Mar 2018 17:15 Regulatorul slabe șanse sa aibă ceva
  11. Regulator de presiune, filtru de benzina din rezervor, injectoare. Injectoarele trebuie c u r a t a t e. Costa 150-200 lei. Filtru de benzina doar ce l-am schimbat și era super obturat. Dacă nu l-ai schimbat vreodată, îți recomand să îl schimbi. Vezi ca filtrul OEM e mai ieftin decât unul aftermarket.
  12. Adică? Câți dinți în fata, cati pe spate?
  13. Consum de ulei insesizabil de la schimb la schimb.
  14. Despre Michelin power rs știți ceva? Ar fi urmașul lui pilot power 3, se spune ca sunt mai aderente și mai bune pe ud. Le folosește cineva?
×
×
  • Creează nouă...