jhonny_gsxr Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Colentina ce faceti oameni buni ati scos motoarele de la iernat??? Eu de maine am asigurare valabila si ma strecor si eu printre cei care au ales sa inceapa sezonul moto deci sus cu plimbarile si RIDE SAFE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 Salutare, mai toti asteapta mijlocul lui Aprilie sa le scoata pentru a prinde cat mai multa vara cu asigurarea de 6 luni . Poate refacem intalnirea de marti seara cu plimbarea de rigoare, ca a fost interesant acum un an doi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 Salutare, mai toti asteapta mijlocul lui Aprilie sa le scoata pentru a prinde cat mai multa vara cu asigurarea de 6 luni . Poate refacem intalnirea de marti seara cu plimbarea de rigoare, ca a fost interesant acum un an doi ok sa vedem care si cati ne strangem anul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmiissuu2005 Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Care e faza cu asigurarea de 6 luni? De ce va faceti pe 6 luni? Eu de ex merg.. anul asta din feb, inceputul lui martie si anul trecut eram calare si in octombrie, inceputul lui noiembrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Care e faza cu asigurarea de 6 luni? De ce va faceti pe 6 luni? Eu de ex merg.. anul asta din feb, inceputul lui martie si anul trecut eram calare si in octombrie, inceputul lui noiembrie. De bani evident... fiecare si-i aloca dupa prioritati e.g. Fufe... bere... moto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 Salutare oameni buni va asteptam la evenimentul de deschidere a sezonului moto organizat de SlowRiders - parada +party aici aveti evenimentul pe FB https://www.facebook...06848179376157/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sandu Marian Silviu Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 salut. sunt din zona obor.nu prea am vazut nicio activitate pe aici. exista vreo zi stabilita de intalnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 salut,si eu sunt din zona obor...unde mai exact?exista o zi pe sapt intalnire la circ...dar se pare ca nu suntem asa de multi si activi ca celelalte cartiere berceni,dr taberei etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sandu Marian Silviu Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 eu stau intre lizeanu si obor. cam in ce zi ar fi intalnirea la circ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 din cate imi amintesc se tinea miercurea la ora 20'00 deci cum ramane ne dam o intalneala sau nu sa vedem care mai suntem pe aici ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sandu Marian Silviu Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 eu as veni si azi la o socializare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Mai 1, 2014 Share Postat Mai 1, 2014 slab fatza de alte zone... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sandu Marian Silviu Postat Mai 1, 2014 Share Postat Mai 1, 2014 adevarat. azi ma plimb pana incepe ploaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 Martea e mult mai bine, miercuri este Orange film , doar sa se faca putin mai cald ca acuma astia cu geci de material inghetam si la stop da in mers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sandu Marian Silviu Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 si chiar atat de frig a fost saptamana trecuta? am vazut si seara o gramada cu textil. in seara asta cica va fi mai cald... se baga careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chio87 Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 Hey salut lume chiar asa nimeni nu mai initiaza vreo iesire la circ? Hai ca e ok vremea! Au fo faine si iesirile din anii trecuti, poate incet incet incepem sa ne strangem Daca cineva are chef de o intalnire pe la un 8-8:30 sa zica, eu as face o plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubermuri Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 Hai ca ma bag eu la o samanta. La 20:30 in parcare la circ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chio87 Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 Perfect, suntem 2 deja! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sandu Marian Silviu Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 cred ca ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubermuri Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 Ceva miscare diseara? La un 9:00 sa fie mai racoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chio87 Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 Salut, eu am avut cv probleme cu motoru sapt asta, mi s-a oprit de 2 ori cand stateam la stop. O sa ies diseara sa vad daca mai face figuri, deci daca merge bine, vin, daca nu ajung... asta e. poate vine si colegu nostru de sapt trecuta am vzt ca se pricepe la mecanica, se da si el cu parerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubermuri Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 Vine vine. Sa ai niste scule la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chio87 Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 Sal,eu nu m ajung,am fct 50 metri, a tusit de 2 ori motoru, s-a oprit si acum nici becurile de pe bord nu se m aprind. Nasol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sandu Marian Silviu Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 Ti-a mai facut probleme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chio87 Postat Iulie 10, 2014 Share Postat Iulie 10, 2014 Nu mi-a facut, e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate