bcristian Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 (editat) Imagini din excursia din weekend-ul trecut pe litoralul bulgaresc. Traseul a fost destul de lung pt 2 zile, dar a meritat. Bucuresti - Calarasi - Silistra - Varna - Obzor - Nessebar - Varna - Ruse - Bucuresti. Bacul intre Calarasi si Silistra Obzor Nessebar Si un lucru pe care n-o sa-l vedem prea curand la noi - autostrada prin munti si dealuri Editat Iulie 9, 2007 de bcristian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 unde ai fost tata la 15:30 ?! ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Iulie 9, 2007 Autor Share Postat Iulie 9, 2007 Scuze, pana la urma am venit si noi in Nessebar, dar nu am dat de voi pe acolo, si n-am mai reusit sa ajungem la timp inapoi. Iar telefoanele noastre nu mergeau in Bulgaria. Inca o data imi cer scuze daca ai stat prea mult dupa noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 sper macar ca ai poze de acolo, ca noi tocmai ce ramaseram fara baterie. am fost in centrul vechi, pe apa... super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Iulie 9, 2007 Autor Share Postat Iulie 9, 2007 LOL, se pare ca ieri a circulat blestemul bateriilor in Nessebar. Alex (foxbat) a ramas fara baterii la camera, mie mi-a murit bateria la pagerul alarmei, acum aud ca si ale tale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 sa inteleg... foxbat a fost cu scuteru' pana acolo... si inapoi? ati mersi impreuna catre casa? acum luat o pauza la un internet cafe' in varna nu? .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 sa inteleg... foxbat a fost cu scuteru' pana acolo... si inapoi? ati mersi impreuna catre casa? acum luat o pauza la un internet cafe' in varna nu? .... bre. terminati pun eu poze ca am facut destule deci, ne am intalnit acolo eu am fost cu XX ul dar daca vrei, poti sa spu iscuter:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 Mishto peisaje Mishto excursia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate