Sari la conținut

Vreau Sa-mi Cumpar Un Enduro...


SlickIF
 Share

Postări Recomandate

Vreau sa-mi cumpar o motocicleta si nu stiu la ce sa optez dintre o Honda Transalp si o Aprilia Pegaso, 600/650 cc. Vreau sa aflu dezavantaje si avantaje la ambele sau niste link-uri unde as putea sa gasesc aceste informatii. Inca nu am banii vreau sa strang intr-un an vreo 2000-2500 e. Si inca ceva... daca stie cineva cat costa sa inscrii o motocicleta ca cele care le-am mentionat mai sus adusa de afara k am vazut k preturile sunt destul de accesibile in comparatie cu cele de aici. si ma gandesc k drumurile fiind mai bune sunt si ele in stare mai buna , chiar daca sunt din '93/'94/'95, dar acum accept si niste sfaturi in legatura cu asta. Am nevoie de sfaturi. Salutare!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dap. ia-ti transalp :lol: nu exista taxa ecologica la moto. te costa actele, stiu alea la cec. numai sa ai grija sa ai copie dupa talonul camionului cu care ai adus motoru in tara!!! :wave: nu glumesc, si declaratie autentificata la notariat cum ai adus-o. asta pe langa actele care sunt trecute la udriste pe panou.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De ceva vreme imi caut si eu alt motor si Transalpul se afla si pe lista mea (unu foarte vechi ca bugetul nu ar permite mai mult).

Am citit mult despre ele atat de pe forum cat si din alte parti, sunt niste motoare foarte bune, V2-ul intretinut bine ii aproape fara moarte.

Diferente intre cele doua sunt destul mai ales ca una e monocilindru (aprilia) adiva la un drum mai lung vibratiile isi vor face simtita prezenta pe cand Transalpul ii mai echilibrat datorita celor 2 cilindri in V.

Tot la sectiunea asta vei gasi destule topicuri despre ambele, te sfatuiesc sa le citesti cu rabdare si poate reusesti sa inlocuiesti Aprilia Pegaso cu BMW F650 (cu totul alta treaba) apoi arunca un ochi pe discutia BMW f650 Vs. Honda Transalp.

 

/index.php?showtopic=60282

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Transalp categoric.... V2 fatza de monocilintru... Ceva mai multzi calutzi pe Transalp... Vibratzii... muuult mai putzine.... Plus ca Honda e muuult mai fiabila decat Aprilia...

 

Bafta!

 

DDC

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...