Placebo Postat Octombrie 19, 2004 Share Postat Octombrie 19, 2004 Un numar cu adevarat BUN. Pot spune chiar excelent. Cuprinde aproape tot ce-mi pot dori sa citesc intr-o revista de specialitate. Singurul meu regret a fost ca nu a avut mai multe pagini. Nu-mi prea place sa vorbesc la superlativ dar asta este parerea mea dupa ce am rasfoit-o. Pe cand un almanah moto ( am reminishcentze din epoca de aur). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Octombrie 21, 2004 Share Postat Octombrie 21, 2004 Intr-adevar super numarul asta al revistei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Octombrie 21, 2004 Share Postat Octombrie 21, 2004 Io-l citesc de mult si mie oricum imi place. Si numarul din octombrie a fost exceptional. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Octombrie 21, 2004 Share Postat Octombrie 21, 2004 Eu le citesc pe amindoua. Desi am inceput cu moto life intr-o conjunctura ''amicala'' si am descoperit ulterior universu' imi place mai mult univers moto. Cred ca e mai bine facut (articole de p-afara.....) si acopera mai multe aspecte. Le voi citi in continuare pe amindoua in clasament situindu-se pe 1 universu si pe 2 moto. Deocamdata. Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Octombrie 31, 2004 Share Postat Octombrie 31, 2004 Eu mi-am aruncat ochii pe revista prin Etrusco, cateva minute si mi s-a parut extrem de interesanta. O sa caut revista cu siguranta pe la chioscurile de ziare, in special pentru articolele despre BMW-ul cel nou (k1200R). Succes in continuare! Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Noiembrie 1, 2004 Share Postat Noiembrie 1, 2004 Super fain numarul asta. Mi'a placut nespus de mult. Doresc revistei succes in continuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Noiembrie 1, 2004 Share Postat Noiembrie 1, 2004 am citit tot ce a scos univers moto pana acum dar numarul de acum parca e un numar aniversar asa de mult imi place.... e chiar super ... PS:stie cineva de unde pot face rost de numarul 1 si de acel master scos prin august ca sa imi completez colectia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate