tausigma Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 Salutare! M-am hotarat sa imi iau o motocicleta.Sunt incepator asa ca nu cred ca are sens sa ma arunc la ceva mai mare de 125 cmc , chiar daca multi prieteni mi-au spus ca ma voi satura repede de asa ceva dar eu imi cunosc limitele si prefer sa incep cu inceputul.Dintre acestea alegerea mea ar fii un NSR.Intrebarile mele sunt urmatoarele : - Daca vreau sa o cumpar din Germania sau Italia, de ex., cat ar costa adusul ei in tara? - Un pret in jur de 1000 euro este mult pentru o asemenea motocicleta cu aprox.30000km+? - La capitolul fiabilitate cum stau NSR-urile? Mentionez ca nu am posibilitatea deocamdata, sincer nu stiu nici daca vreau , sa dau mai mult de 1000 -1000 si ceva de euro pentru prima motocicleta tinand cont si de costurile echipamentului de protectie ( la capitolul asta nu prea vreau sa ma joc).Per ansamblu se poate spune ca se merita un asemenea motor? Vreau sa il folosesc foarte mult pentru deplasarile prin oras si vreau sincer sa ma obisnuiesc cu ceea ce inseamna 2 roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Florea Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 orice motocicleta in 2 timpi gen nsr sau rs care are peste 20000km are un grad maricel de uzura al setului motor...deci pt un incepator care nu stie mecanica sau sa mai umble prin ea nu cred ca e indicat...stiam ca in jur de 300 euroi costa sa aduci un moto din afara..nsr nu se mai fabrica si nush cat de bine stau la capitolul piese...ia-ti ori un rs sub 15000km sau una in 4 timpi gen cbr.o moto sh decenta cu inmatriculare si adus te va costa lejer 2000iepuroi...d-aia multi te sfaturiesc sa iei din prima ceva mai mare,ca e investitia initiala consistenta pe termen scurt,pe cand una peste 200 cc e o investitie pe termen mediu-lung..poti sa iei nsr si mocca dak gasesti,dar la peste 30mii km...cred ca e varza..so...cauta orice moto de 125 sub 15000km cu pret mic,vezi ce gasesti si aici si in afara,si dupa ce te-ai uitat pe toate anunturie,mai vorbim...si sa nu-ti iei first bike! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 nu prea cred ca gasesti la 1000 de euro decat f veche...ai putea sa iei din italia un rs la 1000 de euro din 94-95 dar cu adus cu inscris cu tot ajungi la pretu cu care ai putea sa o iei din tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tausigma Postat Iulie 10, 2007 Autor Share Postat Iulie 10, 2007 (editat) nu prea cred ca gasesti la 1000 de euro decat f veche...ai putea sa iei din italia un rs la 1000 de euro din 94-95 dar cu adus cu inscris cu tot ajungi la pretu cu care ai putea sa o iei din tara Mda , asta am vazut si eu dupa cateva ore de uitat pe diferite site-uri.Cred ca o sa scot ceva mai multi bani si o sa ma orientez spre ceva din tara, desi eram foarte incantat de o oferta a unor nemti ( firma se numeste expekta sau ceva de genul) dar , dupa cateva calcule mici ajung la concluzia ca mai bine un ban nitel in plus decat o rabla.Si intr-adevar in tara sunt cateva care merita atentie.i Gpz 500S cum vi se pare pentru un incepator? Editat Iulie 10, 2007 de tausigma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 Mda , asta am vazut si eu dupa cateva ore de uitat pe diferite site-uri.Cred ca o sa scot ceva mai multi bani si o sa ma orientez spre ceva din tara, desi eram foarte incantat de o oferta a unor nemti ( firma se numeste expekta sau ceva de genul) dar , dupa cateva calcule mici ajung la concluzia ca mai bine un ban nitel in plus decat o rabla.Si intr-adevar in tara sunt cateva care merita atentie.i Gpz 500S cum vi se pare pentru un incepator? gpz500 foarte bun pentru incepator,motoare foarte fiabile,nu sunt nervoase,se strecoara bine,merge unu bun pana pe la 200 iar la drum lung un 140-150 e o viteza decenta pt motorasul ala,numai ca la suspensie e cam nasol ca e cam moale pe spate,oricum,eu personal il recomand,si prin oras te strecori bine de tot desi e destul de greu,da e bine echilibrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate