NightShadow Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 Trebuie sa schimb uleiul din telescoapele fata si nu stiu cat ulei sa bag. Nu am gasit nicaieri pe net. Ma poate ajuta cineva?? Este vb de un Cbr 600 F1 din 1989. Va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 360 cc DREAPTA 370cc STG 120mm nivel ulei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NightShadow Postat Iulie 13, 2007 Autor Share Postat Iulie 13, 2007 Mersi mult pentru raspuns. Deci nu vin cantitati egale in ambele parti?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vms_3ct Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 din cate stiu eu sunt cantitati egale de lichid in ambele telescoape, ele sunt identice ca si constructie al pompei interioare. este important sa pui cantitatea de ulei data de producator, iar producatorul iti va spune sa pui la fel in amandoua. cauta un manual de reparatie si acolo vei vedea exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 (editat) Mersi mult pentru raspuns. Deci nu vin cantitati egale in ambele parti?? Daca demontezi complet telescoapele ,le cureti le reasamblezi complet uscate(fara resturi de ulei)si torni ulei ulterior pompand telecoapele pt a se amorsa amortizoarele pana ce de la nivelul uleiului pana la buza superioara trebuie sa fie 120mm cu telescoapele comprimate si fara arcuri in ele Cantitatea este cea prescrisa de fabricant (adica 360-370) Editat Iulie 15, 2007 de AlexM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate