Dobrescu Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 Site-ul importatorului. PAM S.R.L. - importator al avelopelor Sava. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 tu ti-ai pune anvelope sava pe motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Octombrie 23, 2004 Share Postat Octombrie 23, 2004 Poate pe un tractor ar merge! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Octombrie 23, 2004 Share Postat Octombrie 23, 2004 eu as folosi la altceva cauciucul ala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Octombrie 23, 2004 Share Postat Octombrie 23, 2004 tu ti-ai pune anvelope sava pe motor? da...sa se asorteze cu sapca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Octombrie 26, 2004 Share Postat Octombrie 26, 2004 decit un cauciuc de marca ''patrat'' pe care unii l-au aruncat deja,mai bine unul nou!!!!am vazut si asa ceva salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Octombrie 26, 2004 Autor Share Postat Octombrie 26, 2004 decit un cauciuc de marca ''patrat'' pe care unii l-au aruncatdeja,mai bine unul nou!!!!am vazut si asa ceva salutare Tare de tot. Si cand ma gandesc ca unii ar folosi cauciucul asta la altceva, numai la ce nu trebuie nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate