Comyny Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 Salut! De curand mi-am luat un piaggio ciao si am vazut k e platina impuscata... unde draq gasesc platini??? se potriveste de la vreo masina?? si cum trebuie reglata aprinderea asta de cacao (avansu)?? va rog fain sa ma ajutati!!poate reusesc sa dau o tura cu el saptamana asta.mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 Salut! De curand mi-am luat un piaggio ciao si am vazut k e platina impuscata... unde draq gasesc platini??? se potriveste de la vreo masina?? si cum trebuie reglata aprinderea asta de cacao (avansu)?? va rog fain sa ma ajutati!!poate reusesc sa dau o tura cu el saptamana asta.mersi Nu stiu sa te ajut. Incearca sa cauti un manual tehnic al scuterului pe net. Sigur te va ajuta. Poate pana atunci se gaseste careva sa te ajute. Good luck. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 pai tu de unde esti ? eu am schimbat platina la CIAO meu, anul trecut , m a costat o platina noua -350mii lei.(vechi) de reglat, nu am reglat niciodata ,dar este un surub in care este prinsa platina, destrangi surubul ala si apoi misti de platina, ca si la masina, deschiderea nu stiu cat trebuie sa fie, mie mi a reglat o cineva, ca deschiderea sa fie cat placuta aia de metal de la platina la dacia. - daca e impuscata, nu ai incercat sa o shlefuiesti ? succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Comyny Postat Iulie 13, 2007 Autor Share Postat Iulie 13, 2007 problema e ca nu mai mere smirgheluit ....trebuie o platina noua si nu prea gasesc pe aici .sunt din busteni apropo.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 far away.. macar stii ca nu e asa scumpa de la alt motor nu stiu sa se potriveasca succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Comyny Postat Iulie 13, 2007 Autor Share Postat Iulie 13, 2007 cred k o arunc la fiare vechi dak nu gasesc ceva platini..................adios piaggio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate