Zurby2fast Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 secondamano.it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 LA MULTI (b)ANI !!! Raita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 La Multi Ani dnu Raita! Sa cresti mare si voinic, sa ai parte numa' de bucurii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 la multi ani domn raita si pt aleck, cu intarziere, la multi ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 (editat) Mai Bucu am crezut k ai inghetat pe undeva cu frigu asta , sau acuma te-ai dezmortit . Editat Februarie 22, 2009 de george_zurbau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Mai Bucu am crezut k ai inghetat pe undeva cu frigu asta , sau acuma te-ai dezmortit . Bucu acuma se dezmorteste! Pot sa confirm, a dat ieri doo cafele, asa de bine s-a dezmortit, poate pana la vara amorteste altcineva si va iesi mai des la ture! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Bucu acuma se dezmorteste! Pot sa confirm, a dat ieri doo cafele, asa de bine s-a dezmortit, poate pana la vara amorteste altcineva si va iesi mai des la ture! nu am disparut domn zurbau numai ca nu prea am avut ce comenta pe aici, sa ma bag asa ca musca n lapte am zis ca nu i frumos aleck dc nu amorteste facem noi o amorteala fortata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 (editat) nu am disparut domn zurbau numai ca nu prea am avut ce comenta pe aici, sa ma bag asa ca musca n lapte am zis ca nu i frumos aleck dc nu amorteste facem noi o amorteala fortata Sper ca nu implica si cana respectiva! Editat Februarie 23, 2009 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 hai ca imediat vine vremea buna... apoi sa nu va aud ca nu iesiti toata iarna ati lucrat pe rupte... banii de la ciorap sa intre in rezervor... si noi la drum pe motoare ... ia zice-ti ... bagam un brno anu asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 hai ca imediat vine vremea buna... apoi sa nu va aud ca nu iesiti toata iarna ati lucrat pe rupte... banii de la ciorap sa intre in rezervor... si noi la drum pe motoare ... ia zice-ti ... bagam un brno anu asta? Poa' sa vina din partea mea...la mine mai dureaza pana-l scot pe sosea. Brno, cu efectele crizei astei...nici vba as zice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 ia si tu ca mircea un f3 .. ieftin si bun usor de intretinut etc. si raman si bani de buzunar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 (editat) ia si tu ca mircea un f3 .. ieftin si bunusor de intretinut etc. si raman si bani de buzunar Neah...cand o sa ma vezi pe mine proprietar de Honda...adu-mi aminte sa-ti cumpar o casca noua! Si cu asta un nou slogan pt cei de la Honda: "Honda... In your dreams baby!" Editat Februarie 23, 2009 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Neah...cand o sa ma vezi pe mine proprietar de Honda...adu-mi aminte sa-ti cumpar o casca noua! Si cu asta un nou slogan pt cei de la Honda: "Honda... In your dreams baby!" asa o fi .. iar daca e asa... then what is wrong in this picture? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 asa o fi .. iar daca e asa... then what is wrong in this picture? hahaha reclama ascunsa la tigari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 asa o fi .. iar daca e asa... then what is wrong in this picture? O zis Petre ca vrea Airoh TR1 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 asa o fi .. iar daca e asa... then what is wrong in this picture? Huooo...Sariti! M-or Photoshopat eshtia!!! O zis Petre ca vrea Airoh TR1 ) Airoh pa dreaq! I-oi da io numa aere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 nu imi schimb casca... mai ales ca acum e in tema cu za niu sibiar aleck tu trebuie sa te integrezi in grupul HONDA. eu, mircee, bucu, vladps,contabilu,zurbau,manu... samd. toti cu honde.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 nu imi schimb casca... mai ales ca acum e in tema cu za niu sibiaraleck tu trebuie sa te integrezi in grupul HONDA. eu, mircee, bucu, vladps,contabilu,zurbau,manu... samd. toti cu honde.. Tre sa isi ia si el Honda. Daca nu...eu si Bucu o sa ne vedem nevoiti sa ne schimbam clubul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 (editat) nu imi schimb casca... mai ales ca acum e in tema cu za niu sibiaraleck tu trebuie sa te integrezi in grupul HONDA. eu, mircee, bucu, vladps,contabilu,zurbau,manu... samd. toti cu honde.. Honda, Honda... Pai vba ta, ce-i mai la indemana si-i si mai eftinache? Raspunsul il ai la inceputul frazei! Tre sa isi ia si el Honda. Daca nu...eu si Bucu o sa ne vedem nevoiti sa ne schimbam clubul. Buey!, parca in clubul exclusivistilor nu se facea diferentiere de marca! Ca imediat imi strang catrafusele daca ma supar! Editat Februarie 23, 2009 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Honda, Honda... Pai vba ta, ce-i mai la indemana si-i si mai eftinache? Raspunsul il ai la inceputul frazei! Buey!, parca in clubul exclusivistilor nu se facea diferentiere de marca! Ca imediat imi strang catrafusele daca ma supar! Nah...te acceptam noi si cu Tzutzuki, dar dupa aia sa nu strigi dupa noi: "Bah, asteptatzi-ma shi pa mine" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Honda, Honda... Pai vba ta, ce-i mai la indemana si-i si mai eftinache? Raspunsul il ai la inceputul frazei! Buey!, parca in clubul exclusivistilor nu se facea diferentiere de marca! Ca imediat imi strang catrafusele daca ma supar! aleck stii bine ca noi nu facem diferente intre hondisti si restu eu cred ca ai tu ce ai cu hondele... iti promit ca o sa te las sa te plimbi cu motoreta mea doar sa nu devina obicei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Nah...te acceptam noi si cu Tzutzuki, dar dupa aia sa nu strigi dupa noi: "Bah, asteptatzi-ma shi pa mine" Hai ca asta fu buna! :) aleck stii bine ca noi nu facem diferente intre hondisti si restu eu cred ca ai tu ce ai cu hondele... iti promit ca o sa te las sa te plimbi cu motoreta mea doar sa nu devina obicei N-o sa devina ma obicei... stai flex, e prea manevrabila... ashe ca o sa ma satur destul de repede! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 oh ce vremuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 oh ce vremuri Vin altele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Poa' sa vina din partea mea...la mine mai dureaza pana-l scot pe sosea. Brno, cu efectele crizei astei...nici vba as zice. baloton ii suficient anu asta nu i ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate