Sari la conținut

P T R

Super Membru
  • Număr conținut

    10.398
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de P T R

  1. Fie ca a copt-o sau nu ,a iesit ce trebuia. Stilul asta pervers creste din ce in ce mai mult din cauza frustrarilor lui, si asta duce la autodistrugere. E foarte grru sa iti dai reset si sa te reinventezi. Nimeni nu putea sa il bata pe marq, decat el insusi. Si rossi a fost pervers, dar a fost cu clasa. La assen am avut printre cele mai spectaculoase curse, mai ales pe varianta veche a circuitului.Sper sa fie o cursa spectaculoasa si aceasta. May the best man win. Ceva penttu mic dejun
  2. Sper ca mintile luminate se vor lumina si mai mult si sa observe ca degeaba esti pilot talentat daca nu ai material super competitiv te zbati in pluton. Si aici vorbesc de curse nu doar pe un tur rapid sau calificari.
  3. Daca nu traduceai nu intelegeam, multumim
  4. Frumoasa cursa de sprint. Bravo Binder si echipa Vr46 Rossi cred ca e incantat Peco a jucat smart. Ma astept la un podium cu ducatisti azj @bb vorbim noi plini de experienta, plini de cozonac si salata de beouf... Man.. zarco nu imi e simpatic dar e pilot de motogp, si a demonstrat de multe ori ca e necioplit , dar si ca isi merita mobra. Iar teoriile tale , raman doar teorii de spart semintele. Wrong topic
  5. Lui mm prostia i-o depasit talentul. Incep sa cred ca omul are o problema greu de manageriat, e cam psycho si nu se poate controla. Acest talent e rezultatul tupeului cu care impinge motocicleta la limita, doar ca e unul fals. In fine, peco a mers ceas, are o maturitate demna de un campion.
  6. Problema e ca sunt putini constructori Kawasaki, suzuki , bmw , lipsesc, Ce frumos ar gi aratat grila cu numele astea. Cred ca sprinturile vor face diferenta la puncte, asta va fi interesant de urmarit strategiile care vor fi date peste cap.Vor forta in cursele de sprint... gumele si benzina nu vor fi o problema... cu siguranta o sa vedem niste lupte spectaculoase.La astea Marqito o sa fie favorit.
  7. Au inceput testele de la Sepang. Momentan : Peco, Marini, Marqez, Bestia, Morbidu, Quarta
  8. Geez , ce vand astia pe emag... Descrierea e haioasa
  9. Air india .... bine ca nu o defecat... La astia te poti astepta
  10. Ce Idiot ! Incapea pe podul pietonal fara probleme.
×
×
  • Creează nouă...