mocanu pompi Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 bmw motorrad days 2007 Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 foarte frumos, mai ales lacul cu turn in el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pizzahunter Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 cred ca v-ati distrat foarte bine e foarte frumos peisajul si in sfirsit vad si eu BMW-uri modificate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 A fost foarte tare! Am pus si eu pozele mele aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 Intr-adevar, o intrunire cum ar trebui sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 (editat) radule, felicitari tie si prietenilor tai si multumiri pt relatare si poze. m-ati convins sa va urmez exemplul la anu. toate cele bune! Editat August 1, 2007 de foxdesert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 Recomand tuturor celor care au posibilitatea sa mearga la o intrunire moto in strainatate. Doar in felul acesta ne putem forma si noi niste pareri obiective asupra a ceea ce inseamna o intrunire moto si putem avea un termen REAL de comparatie cu ce se organizeaza la noi. Nu vreau sa invinuiesc pe nimeni ca nu ar organiza bine intrunirile in Romania, e clar ca avem MULT mai putina experienta in domeniu decat strainii, dar daca nimeni nu stie ce sa ceara nici organizatorii nu au de unde sa stie ce se doreste. @Thomas: mare dreptate are cine a spus ce scrie in ultima linie din semnatura ta: "Libertatea este acel mod de comportare care nu aduce atingere libertatii celorlalti" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimotor Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 as vrea sa stiu si eu la ce data este aceasta intrunire de la garmisch?multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanu pompi Postat August 11, 2007 Autor Share Postat August 11, 2007 as vrea sa stiu si eu la ce data este aceasta intrunire de la garmisch?multumesc salut in primul wkiend din luna iunie in fiecare an anul acesta a fost te salut Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
azumir6 Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 BRAVO ! FELICITARI! ANUL ACESTA NOI AM FOST LA FAAKERS SEE AUSTRIA, SI AVEM IN PLAN PENTRU ANUL VIITOR SA AJUNGEM SI NOI LA INTRUNIREA BMW. CRED CA NE PRIMITI CU CHOPPERE NU? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Didis Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 Ca mi-am amintit: BMW Motorrad Days 2007, the movie Enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanu pompi Postat Septembrie 20, 2007 Autor Share Postat Septembrie 20, 2007 BRAVO ! FELICITARI! ANUL ACESTA NOI AM FOST LA FAAKERS SEE AUSTRIA, SI AVEM IN PLAN PENTRU ANUL VIITOR SA AJUNGEM SI NOI LA INTRUNIREA BMW. CRED CA NE PRIMITI CU CHOPPERE NU? [/quot salutare frumos la vilach am fost si eu mia placut daca o sa veniti la garmich poate ne si intilnim eu de loc sint din galati aproape de voi la nemti veti vedea o altfel de organizare si sinteti bineveniti si cu choppere daca ne vom intilni vom face niste trase de vis promit sa auzim numai de bine Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate