cip Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 Salut, Am o intrebare pt. electronistii de pe forum. Aceste platini http://www.zumzumzum.ro/index.php/2007/07/14/fuel-pump/ vi se par uzate sau nu ? Multumesc, Ciprian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 Stiu ca nu-ti raspund direct la intrebare, dar daca ai probleme cu pompa la AT (e ceva curent) iti recomand o pompa cu vacuum (de exemplu de ST sau de la TDM). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip Postat Iulie 17, 2007 Autor Share Postat Iulie 17, 2007 Stiu ca nu-ti raspund direct la intrebare, dar daca ai probleme cu pompa la AT (e ceva curent) iti recomand o pompa cu vacuum (de exemplu de ST sau de la TDM). Merci de raspuns. M-am documentat destul de mult asupra pompei de benzina de la Africana. E usor de remediat problema care apare, trebuie doar adaugat un releu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate