johnica Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 Salut!!! Saptamana viitoare incep scoala de soferi si vreau sa imi iau un V-strome. Ideea e ca nu stiu daca sa il iau nou sau second hand, fiind incepator. SI vreau sa aflu de la voi cateva pareri despre V-strome. Merci mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierre Cardin Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 Intrebare de nota 10! Sa vedem... Aaaaaammmm. Aham! IA-TI NOUA! Merge raspunsu`? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnica Postat Iulie 15, 2007 Autor Share Postat Iulie 15, 2007 Intrebare de nota 10! Sa vedem... Aaaaaammmm. Aham! IA-TI NOUA! Merge raspunsu`? Fiind singurul, deocamdata, da merge!!!! Asa ma gandeam si eu. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crispus Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 Fiind singurul, deocamdata, da merge!!!! Asa ma gandeam si eu. Merci Din punctul meu de vedere e cu dus-intors . La inceput o sa-l (mai) dai pe jos, si daca e nou, s-ar putea sa te cam doara inima dupa el. Aproape ca imi pare rau ca nu mi-am luat la inceput un motor care sa-mi permit sa-l dau pe jos, adica sa-mi permit sa fac tot felul de manevre cu el, fara sa ma tem ca daca il dau pe jos, ma costa foarte mult sa-l repar. Ai putea sa-l iei de nou, si sa ai mare grija. Orice ai alege, multa bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 Eu nu mi-as lua ca prim motor o motocicleta noua. Sigur o s-o dai pe jos. Pe de alta parte, fiind noua o sa-i faci casco, asa ca n-o sa te doara la buzunar prea tare. Noua sau second hand, alegerea iti apartine numai tie, indiferent ce zicem noi pe aici, e un super motor ! Intreaba-i si pe proprietari /index.php?showtopic=44740 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate