Sari la conținut

Pierre Cardin

INACTIV
  • Număr conținut

    126
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    parbrize

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bistrita
  • Carnet moto din
    aaaam de azi 23.11.2006
  • Motocicleta
    royal star
  • Numar Moto
    BN-11-BOG
  • Club
    crazy snails

Pierre Cardin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pierre Cardin

    Crazy Snails

    http://www.youtube.com/watch?v=6_m2leXHK7s&feature=related Pentru cunoscatori!
  2. Salut

    Am urmarit topicul tau. Ma bate gandul sa-mi i-au si eu un Royal. imi poti da si mie cateva sfaturi, desigur in limita timpului avur la dispozitie?

    Sunt incepator, respectiv am A-ul de un an. Vand Dragstarul si ma trec pe Royal. Crezi ca e ok?

    Multumesc anticipat

    Tiberiu

  3. Pierre Cardin

    Crazy Snails

    Na sa vi se faca dor!http://www.youtube.com/watch?v=YHT8NiAFtco&feature=related
  4. Pierre Cardin

    Crazy Snails

    ...care ne facem noi setarileeeee.... 25-35 ...... 48! HA!
  5. Pierre Cardin

    Crazy Snails

    No luati si neste poze din exil! Mesaj completat nu pooooooooooooooooot! no lasa
  6. Pierre Cardin

    Crazy Snails

    Da cine mai stie... Sper ca saptamana viitoare, ca tare m-am saturat de Jermania asta cu carnatzii ei cu tot
  7. Pierre Cardin

    Crazy Snails

    Da' ce nu mai ii buna curba di la Tihuta? Vatz plictisit in sfarsit? Mah si sa ma uit de mai multe ori la poze ca nu-l vaz pe Kelu. Da ce costium aveeeeem... Superioooor 58 - 60? Spor la triaba!
  8. Pierre Cardin

    Crazy Snails

    Bine mah ca va dati voi , cu tot cu echipamentu complet a lui Rico! (maioooooooou , kilooootzi, jozeeeeete ). Si noi ne dam cu Smartu , kiar daca are centimetri jumate cat motoru meu, si ne belim ochii la sute de motoare , de la alea din 69 toamna dar care sunt k noi si pana la alea kiar noi. Asadar asfalt huscat si sa ne traiasca Anna! No aashe
  9. Pierre Cardin

    Crazy Snails

    Noah am si io tricou de rupt! Inmanat in cadru semifestiv! Inclusiv Jack ... si Jack. Adica cu tot cu Jaksoneta! Noah acuma numa sa ma pot inclina si carburatoarele sa nu mi sa mai infunde ... He he he pentru cunoscatori! SI SA NE TRAIASCA ANNA!!!!
  10. Multa lume vorbeste despre asta! Asa ca vom fi acolo!
  11. N-am mai intrat pe forum de mult iar de scris nici atat. Din pacate azi am simtit cum mi se inmoaie picioarele cand am aflat de moartea unui om de 25 de ani! SI asta cand tot azi am iesit prima data in anul asta cu motoru`! Sunt convins ca sunt multi bikeri care, ca si mine, nu pot sa isi ia gandul de la asta! Sa fie mai atenti soferii? Sa mergem noi mai incet? Sa ... ! Oricine poate da sfaturi sau trage concluzii! Degeaba! R.I.P.
  12. BRAVO! Sper ca intelegeti tot ce vreau sa spun cu asta!
  13. Mi se face greata de toti vexatii care nu mai pot de furie ca n-au putut vedea motoarele de "vaci"! Si mai si pun etichete tuturor celor carora le curgeau balele dupa muieri! Da cine pana mea sunteti voi sa judecati pe toata lumea, mai perfectilor? Ca parca vad cum fugeati repede in baie dupa usa si va fortati memoria de scurta durata sa va ofere niste material! Mi-e greata! Ipocrizia si dorinta de a parea "deasupra maselor" apare tot mai des printre astfel de "adevarati cunoscatori"! Singura posibilitate sa aveti dreptate e sa fi avut langa voi o femeie cum am avut eu! Motociclista, blonda si speciala. Da` n-ati avut! Asa ca nu mai BLA BLA BLA! AFECTATILOR!
  14. Ma mananca si pe mine sa dau in aer cu niste consideratii! -nu a fost cea mai reusita intrunire dar n-a fost rau (pt mine chiar foarte fain!) -poate vreti sa faceti o comparatie cu Timisoara sau Turda. -mai zaresc pe cate unu` care ar vrea sa isi incerce farmecele de potent sexual cu gagici de pe la intruniri! Veti ramane nef-ututzi! Sau in cel mai rau caz veti gasi vreo nashpa sa va faca sa va simtiti BARBATZZ si dimineata cand va veti trezi fugiti de inghititi pamantu`! Toate femeile mishto sunt cuplate!!! Nu cu plata!!! Asa ca agatati femei cu talentul de motociclist acolo unde nu sunt sute de motoare!!! Mi-a placut ca la Cluj motto-ul a fost ceva de genul: Nu atentati la bunul altuia: MOTORUL SI FEMEIA! -galagia a fost enervanta, da pana la urma nu am venit la teatru! -praful a fost si el enervant, da pana la urma nu am venit la teatru! -vorba lui Badea "(BBOULE)!" au fost enervanti, da pana la urma nu am venit la teatru! Concluzie: fiti binevoitori! P.S. M-am simtit foarte important de fiecare data cand un biker trecea pe langa mine si ma saluta! Si si mai important ca am avut in spate cea mai minunata blonda din lume! Noroc si bafta si voua! IUHU!
×
×
  • Creează nouă...