flying--boy Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 (editat) Ca tot a venit vorba de cum se poate reactiona in astfel de cazuri...va dau si eu un sfat din experienta: Depasiti masina respectiva, va puneti in fata ei si mergeti cu 5km/h pe o distanta de 300 de metri si credeti-ma ca are cel mai bun efect Si cu scuterul e foarte usor sa nu il lasi sa te depaseasca! Am facut-o si cu bicicleta unuia cu un Range Rover si a disperat tipu, tura motoru mai rau ca la curse Oricum aveti grija si incetiniti cand observati posibile naufragieri a unei masini prin fata voastra! Asfalt uscat si fara pete! da gandeste-te la chestia urmatoare:poate se enerveaza ala si te atinge un pic asa si te tranteste cu tot cu scuter?? .......te duci la politie,il reclami,ii face citatie,cand vine boul cu masina militianul vede ca nu are nici o urma de accident pe masina (isi schimba bara pana il cheama militia)....deja cazul intra pe parte civila............eu n as face treaba asta (am mai facut faza asta...nu m a trantit nimeni....in schimb s a pus si el in fata mea si imi facea la fel.....mi a facut la fel si o proasta care zicea ca i am luat eu fata desi ea plecase de pe loc fara sa se uite in oglinda sa vada ca vin....i am dat o palma de am intors-o in loc).......dar gandeste te ca faci treaba asta noaptea si nu sunt nici macar martori ....ramai si cu scuterul busit si poate iesi si tu ranit sau mai stiu eu cum...... PS:eu raman la parerea mea:cum sa reactionam in trafic?? pistol cu gaze/bile sau baston telescopic....sa vedeti voi cum se cuminteste un sofer din asta cand vine spre tine si ai scos pistolul la el........ Editat August 17, 2007 de flying--boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 sa va mai zic una. intr-o seara veneam de la meci de pe ghencea si inainte de intersectia timisoara cu brasov mergeam linistit pe banda 1 si deodata un matiz argintiu cu trei pusti inauntru(nu aveau mai mult de 18 ani cred)intra pe banda mea si ma incomodeaza voit gata sa ma rastoarne. cand ma uit in stanga ii vad pe toti trei cum radeau de sa prapadeau si mi-a venit furia ,m-am redresat si m-am luat dupa ei. i-am ajuns la stop,i-am spart la bou unul din stopurile de pe spate si am inceput sa urlu la ei sa se dea jos(aveam o furie in mine de as fi mancat si carbuni incinsi). bineinteles ca au fost niste cacati,si-au blocat portierele si au intins-o pe rosu de la stop. ma intreb ce naiba era in capul lor?eu era sa mor si ei radeau? p.s.:eu am vreo 120 de kg la 1.90 si vreo 5 ani de rugbi in spate. dar daca era altul mai plapand?ala ce facea,manca si bataie de la gaozarii aia nenorociti? <small>--- Mesaj completat în 16 Aug 2007 17:03 -------------</small><br/>si eu am o propunere: cand dam de idioti de astia prin trafic sa ne ajutam frate in caz de iese cu bataie. daca aveti nevoie tel:0740768879,vin cu placere sa bat gaozari dar va rog nu ma chemati daca sunteti voi de vina ca nici multi scuteristi nu sunt usa de biserica sa recunoastem Te tine zip-u ? . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat August 17, 2007 Autor Share Postat August 17, 2007 PS:eu raman la parerea mea:cum sa reactionam in trafic?? pistol cu gaze/bile sau baston telescopic....sa vedeti voi cum se cuminteste un sofer din asta cand vine spre tine si ai scos pistolul la el........ tare! pai sa dam o fuga in Ucraina sa luam niste Ak47? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 sunt de accord cu silviu2008 asa ca hai sa facem o lista backup pt scooterisiti silviu2008 - 0740768879 cosminake - 0744870523 cine se mai baga sa-mi dea pm cu nr de telefon sa lungesc lista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat August 17, 2007 Autor Share Postat August 17, 2007 sunt de accord cu silviu2008 asa ca hai sa facem o lista backup pt scooterisiti silviu2008 - 0740768879 cosminake - 0744870523 cine se mai baga sa-mi dea pm cu nr de telefon sa lungesc lista daca tot faci o lista citeste cu atentie posturile pt ca mai sunt cel putin 2 nr de telefon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate