Sari la conținut

Grigu

INACTIV
  • Număr conținut

    919
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Grigu

  1. 10++ chiar ! pierdut portofel cu acte : ci, permis si vreo 3 taloane. da-i dracu de bani, actele conteaza. RECOMPENSA gasitorului !!! tel 0766.338.183 multam anticipat !
  2. mda. cica baiatul lui Pascota e accidentat ?. ce oameni terminati ! te mai miri de bizonii din trafic, pe langa asta sunt sfinti ! prajiti terminati de bani gata ! smf in ea de tara cu locuitorii ei cocalari, manelisti si infatuati !
  3. Grigu

    The two girls...

    yummy hornetoaica ! vezi ca exista topic de hornetisti, te asteptam acolo. ride safe
  4. naspa, era s-o comit si eu acolo. bine ca esti ok si ca ai avut noroc, putea sa fie urat.
  5. Un politist intr-o intersectie. 5 dimineata. Nici urma de masina de strazi. Linistit, statea si astepta sa inceapa traficul. La un moment dat apare un jeep negru, cu geamuri fumurii, se apropie de intersectie, vede ca nu vine nimeni, accelereaza si trece pe rosu. Politistul il fluiera si il trage pe dreapta. Geamul din partea soferului se deschide un pic si din el iese o bancnota de 20 de euro. Politaiul se uita in stanga, se uita in dreapta, vede ca nu e nimeni si insfaca bancnota, facandu-i semn jeep-ului sa se care. A doua zi, la fel. A treia zi la fel si tot asa, de fiecare data pe rosu, de fiecare data se deschidea un pic geamul si din jeep ieseau 20 de euroi. Peste vreo 2 saptamani deja era clar. Politistul trasese toate sforile ca sa ajunga in intersectie in fiecare dimineata. La un moment dat, insa, jeep-ul nu a mai trecut intr-o dimineata. Suparare mare, ce s-a intamplat? Dupa care, a doua zi la fel, a treia la fel, inca vreo saptamana tot asa. Politistul, dezamagit, se gandeste ca mai sta o zi in intersectia aia si dupa care se lasa pagubas. A doua zi, surpriza, apare jeep-ul negru cu geamuri fumurii. Aceeasi cascadorie, trece prin intersectie pe rosu cu 60 la ora, politistul il fluiera si-l trage pe dreapta. Ies cei 20 de euro din interior, politistul insa bate in geamul masinii. Geamul coboara. Inauntru un tip bine de vreo 40 de ani, genul care lucreaza la multinationale, la costum etc. Politistul: Unde ati fost, dom’le? Omul: Pai.. in vacanta cu iubita. Insulele Azore. Politistul, suparat: Ei nu zau.. Pai cum asa ba, in vacanta?! Omul, speriat: Pai...da… Politistul: Cum ba, pe banii mei?
  6. mda, tare. voiam sa scriu si eu un articol despre o tipa care a ajuns de la shaorma la showroom cam prin aceeasi logica folosita aici. on topic: bmw versus honda ? n-are cum ! honda-i honda !
  7. subscriu! doua luni de la mine. da cineva mai mult ?
  8. @nightwolf - i see ur point si nu pot decat sa te compatimesc. n-as vrea sa fiu in pielea ta, sincer. si ma refer la faptul ca realizezi ca sistemul e tampit si totusi te duci in fiecare zi la munca in / pt acel sistem , inconjurat de aceleasi legi stupide si incompetenta. am verificat linkul cu legitimatii si da, asta e http://img651.imageshack.us/i/legitimatiepolitiaroman.jpg/ o sa incerc sa fac o poza unei dintre ele, sa blurez numele si seria si sa ti-o trimit pe PM. cat despre greci, ei au un KKE puternic ( crede-ma am fost cu prietenul meu grec care parca e secretar general pe atena, la mitingul lor si aia chiar pot s-o puna de-o revolutie oricand ) un spirit civic care vine din alt context politic decat la noi. bine, au si o alta civilizatie in spate. e in firea oamenilor sa generalizeze cand vad ca 7 din 10 sunt marlani, incompetenti, aroganti, corupti, etc. oricum e imbucurator faptul ca exista un procent (chiar si teoretic macar) de 3% care sunt altfel. spor! (nu la munca )
  9. aha deci justitia e vinovata ca nu elibereaza mandate ? dar macar ati incercat ? nu exista locuri in puscarii ? ok, tu faci parte dintr-un sistem. nu e treaba mea sa organizez acest sistem. recunoaste macar ca e un sistem prost. nu oamenii sunt diferiti in afara, toti au fost asa, educatia nu se face cu hai sa ne tinem de mana si sa cantam chumbawhaaaa ci cu forta . amenzi oricui greseste,respectarea legilor in primul rand de cei care o apara, promulga => respectarea legii. cat despre ironia cu bruxelles, daca vrei am pozata mobra aia in zile diferite pe o sosea din atena. deci nu prind ironia, scuze. dar inteleg ca cunosti flamanda, engleza, spaniola sau chiar ebraica... ceea ce-ti face cinste. discutia cu spaga nu era un apropo's la tine ( vad ca tinzi sa iei totul foarte personal, ceea ce nu cred ca e tocmai recomandat dat fiind natura job-ului ) era un apropo's la coruptia multor militieni. ca fapt divers, in fata mea, niste cunoscuti cu bani si-au procurat LEGITIMATII DE POLITIST VALABILE. apar sidaca ii verifici la MAI. unul e carciumar, altul are o casa de amanet iar altul foarte multi bani. dar sunt well conected. deci nu mai ridica in slavi sistemul, cadrele si nu mai da vina doar pe oamenii necivilizati si pe justitie. recunoaste ca o mare parte din vina e in ograda voastra si end of storry. iar un sistem se poate shimba din interiorul sau.
  10. hm. si daca politia isi face treaba de ce se fura in Romania ? fiecare sectie ( circa s-o numim ) de politie stie ce are in zona ( cine fura masini, cine traieste din proxenetism, care dealereste, etc ). de ce nu-i salta ? au oare un interes marunt ? ala care se primeste in plic o data pe saptamana / luna ? sau in Romanica aia rupta din CSI -ul dlui nightwolf, in care "cadrele" nu citesc nici cancan nici rubrica de fotbal ci ultimele tratate depre urmele papilare, NU SE IA SPAGA ? de catre orice functionar public ? on topic: eram in Atena iar pe marginea drumului era o motoreta implicata in accident. 10 zile ma tot uitam la ea si ma gandeam de ce naiba n-o ia nimeni de acolo ? pt ca baiatul era in spital si nu a avut cine sa o ridice. a....si pt ca ei au politie care isi face treaba si nu se fura ? in the end : Buellul e recuperat ?
  11. ca ai si picioare si chestiile alea rotunde din spate care le continua ? 10 cu felicitari pt botic
  12. surviving with Sid animation http://vplay.ro/watch/av3dstn4/
  13. pilot power 2ct fata pilot power normal spate. n-am ce sa le reprosez nici pe ploaie nici pe uscat. honda cb 600 f
  14. genti textile peste toba carbon. cand am ajuns la intrunire era topita pe partea tobei, deci nu recomand.
  15. asta e imaginea politiei romane ? ca despre trackerele gps sigur e antireclama... una bucata pirandola care o sa faca instructie cu ai ei: mancati-as am fo' la smaueb si avea d'alea de vezi pan satilit unde ie scuteru , trachere gsp tv, oarba dupa iele ! si una bucata blonda vopsitorita, cu 5 dublu cheesburgheri tocmai infulecati pe nerasuflate atasati la sunculitele de pe burtica ? topic horror ?
  16. Grigu

    Accident Calea Plevnei

    mda, sa nu crezi. plecat de la stop ,maxim 50 km /h - in fata aveam un scuter, masina facut dreapta peste mine - schimbare de banda fara semnal, fara asigurare, mobra mea aruncata din aripa lui in 3 masini parcate pe bulevard. deviz honda ? 10500 euro pretul motorului de nou ? 7800. e dauna totala sau ba ? echipamentul se mai poate purta daca ai noroc ca geaca sa se descoasa si sa nu se rupa, viziera sa nu se zgarie, etc. fraza "La 40km/h, dacă te infigi în frâne nu te tăvăle?i " e foarte corecta. daca ai timp sa te infigi.
  17. hm.... eu am gasit doar un iphone si un htc touch pro 2
  18. Grigu

    Accident Calea Plevnei

    offtopic:really, o campanie SEO in ROmania nu te duce mult ( la mine doar vreo 250 de euri) si-ti apare bucuresteanul first on goagal. asta pt linkul de care nu era nevoie. on topic: si daca motoristul se infigea in stalp si murea, cine era tras la raspundere ? boschetarul ? sanatate si reparatii rapide mobristului.
  19. yey garaj complet 4 motoare. niko, ciprian, nila si moi. macar hondita sta la uscat si caldurica si m-am ales si cu niste vecini pe cinste. mai ramane sa trag curent.
  20. Fiica în varsta de 16 ani îsi invita tatal si mama sa se aseze pe canapeaua din sufragerie pentru a le spune ceva: - Mama, tata,....sunt însarcinata ! - Cine a putut fi porcul ordinar, nesimtitul, nenorocitul, animalul care si-a batut joc de tine? Daca pun mana pe el în clipa asta, îl omor !!!!! explodeaza mama fetei. Foarte calma, tanara ia un celular si formeaza un numar. În mai putin de 15 minute în fata casei franeaza energic un ?Ferrarri Scaglieti 512" argintiu si, în mai putin de 2 minute, în cadrul usii apare un barbat elegant cu parul usor grizonant, îmbracat într-un costum ?Armani" impecabil, cu un imens buchet de trandafiri în brate : - Iubita doamna, stimate domn, va rog... - Ce sa ne mai rogi magarule, pedofil nenorocit....Începe mama.... - ....sa ma ascultati.... - ....care ti-ai batut joc de fructul tineretii copilului nostru....!!! - Conditia si pozitia mea sociala nu-mi permit sa o iau de sotie pe fiica dumneavoastra. Dar, daca copilul nascut de aceasta va fi baiat, va primi cadou de botez o fabrica de piese auto, un supermarket, un restaurant de lux, un apartament de 300 mp în centrul Bucuresti-ului, o vila pe litoral si o vila la munte. Daca va fi fata, va primi la botez o fabrica de confectii, o casa de moda ?haute couture", un supermarket si deasemeni un apartament si cate o vila la mare si la munte. Daca vor fi gemeni, vor primi cate o fabrica de procesare a carnii, cate o fabrica de produse lactate, cate un apartament si cate un pachet de actiuni ?Gazprom" fiecare în valoare de 5 milioane ?. Daca va pierde sarcina... - I-o mai tragi odata ! Interveni tatal..
  21. haideti bre c-o aripioara de albinuta, de f2 ceva ca maine -poimaine e sfarsitul lunii si nu pot s-o tai la mare din motive stupide de lipsa aripa fata !
  22. tu n-ai Duster cu nanotehnologie ? shame on you!
  23. mare treaba ! se supara japii si pac pac - cumpara korea.
×
×
  • Creează nouă...