Sari la conținut

Amenda Pt.neinregistrarea Scuterului.


The One.
 Share

Postări Recomandate

Am furat-o azi dimineata, :cheers: 350 ron sau 175,5 in 48 de ore.Aveam casca,lumini aprinse ,am dat si prioritate la pietoni.....degeaba. :rusinica:

Stie cineva unde pot plati si daca are importanta faptul ca nu am buletin de bucuresti?

Aveti grija ca nu se iarta nimic,sunt pusi sa faca ordine !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hai fii serios Paule ca aici nu e ca si cu amenzile R.A.T.! Bine ca i-ai dat buletinul si a fost OK! Lasa... acuma ai muscat-o si asta e! Se intampla! Decat sa-ti ia talonul sau ce stiu eu ce ale porcarii fac astia! Bine ca s-a terminat mai degraba cu o gaura de 200 de RON in buget! E loc de mai rau! (din pacate)! Amenda o poti plati la Administratia Fiscala a sectorului tau sau la Politie! Eu asa stiu! Sper sa nu te dezinformez! Trebuie sa scrie pe amenda unde o poti plati! Cea mai buna varianta cand te-a prins era sa spui cum le-am zis eu: este in curs de inregistrare, abia joi trebuie sa ma duc dupa ele... puii mei! Acuma lasa! Consoleaza-te ca nu a fost mai rau!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deobicei... cand nu prezinti buletinul sunt 2 posibilitati: 1) Te duce la sectie pt verificari(iar akolo nu ai cum sa minti pt k dau search in baza de date iar daca ai dat date falze amenda si chiar dosar penal pt fals in declaratii sau nu stiu cum se numeste exact infractiunea) 2) Masina de politie este dotata k statie iar daca nu le prezinti buletinul pt. a se asigura k datele date de tine sunt reale se ia legatura k baza si se verifica in baza de date... iar daca datele sunt false se ajunge la ce am spus la pct 1. Asa k ideea k datele altcuiva dupa parerea mea nu este prea inspirata... numai bine :rusinica: !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am reusit azi sa platesc jumate :rusinica: Am platit la cec in sector 3.

Treaba cu datele eronate ...hmmm..nu sfatuiesc pe nimeni.In primul rand mi-a cerut datele(nu i-am spus cnp-ul si nici seria de buletin )le-am dat si m-a verificat prin statie,dupa ce a vazut k nu l-am mintit a devenit mai moale si a zis sa-l inscriu ca a murit unul in fata lui acum cateva zile si nu iarta nimic...abureli cred ca-si facea suma.

Acum ,nu stiu dar cat am stat langa el sa-mi scrie amenda au trecut 2 pusti fara casca fara numere ,tot o veselie si.... nimic.

Aveti grija de voi !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...