vicenzo Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 Mi-am cumparat de pe ebay o alarma cu pager si dupa ce a fost montata pe motor mi-a descarcat bateria intr-o saptamana, baterie cumparata recent (banuiesc ca alarma mi-a fost montata prost). Partea aiurea a fost ca mi-a murit motorul pe la doua noaptea intr-o intersectie, noroc cu sinner ca m-a ajutat, caruia ii multumesc si ii raman dator cu o bere. Rog pe cine cunoaste un electrician care monteaza alarme sa lase un numar de tel, mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 sa ma anunti si pe mine dak gasesti ceva,te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vicenzo Postat Iulie 18, 2007 Autor Share Postat Iulie 18, 2007 sa ma anunti si pe mine dak gasesti ceva,te rog daca rezolv te anunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 incearca sa masori consumul de curent cu motorul oprit, cheia scoasa. Poate nu e alarma devina si ai alte probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu_copilu Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 0723641606 sunatima si va ajut sa masurati montez alarme de mult timp dar in general cand se descarca bat e de vina alarma si nu montaju dar verificam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate