Sari la conținut

puya123123

Super Membru
  • Număr conținut

    1.684
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de puya123123

  1. De unde plm au aparut toti forumistii astia noi? Si de ce sunteti atat de dobitoci in exprimari?
  2. Prosti sunt aia care dupa ce cad o data..dupa ce cad si a doua oara..ei tot insista..in loc sa renunte..prosti sunt aia care isi dau cu parerea aici pe forum, desi eu n au nicio treaba cu mersul pe 2 roti..prosti sunt aia care , desi aici a murit un om, lor le arde sa faca pe intelectualii in loc sa-si vada de treaba Motociclismul NU e pentru toata lumea..MOTOCICLISMUL NU TINE DE NOROC , cum credeti majoritatea din voi aici..eu la 17 ani mergeam pe hayabusa , merg de peste 8 ani si n am avut nici macar un incident minor. EU HABAR NU AM SA MERG CU MOTOCICLETA, O FOLOSESC STRIC PENTRU DEPLASARE , nu sunt vreun pilot si totusi sunt foarte in siguranta cand ma urc pe ea.. DUPA CE CAZI O DATA, E CLAR CA URMEAZA SA CAZI A DOUA OARA..parerea mea e ca multi dintre voi nu sunteti facuti pentru asta..am prieteni/cunostinte care merg de peste 20 ani cu motocicleta si mai mult de o cazatura in parcare nu au avut parte. BAGATI LA CAP , MOTOCICLISMUL NU TINE DE NOROC , cu o atitudine adecvata in trafic , putina experienta si 2 degete tinute tot timpul pe maneta de frana sunt foarte mici sansele sa patiti ceva .
  3. http://instructorauto.bynet.ro/regulament-cod-rutier-5-3-5.php
  4. ..cumparat de la un prieten de-al meu.Incepator cu motor prea dificil de manevrat pt el si mult prea puternic.
  5. Vorbesc in cunostiinta de cauza, l-am vazut pe acel ionut cum mergea (portiuni f scurte) , iar motorul il are de la un prieten. Nu neg vinovatia gaborului , dar, ca incepator , NU IEI PASAGER mai ales pe supersport,mai ales cand tu abia te cari pe tine.
  6. Bine ca nu ati comparat Motocicleta cu atas,cu cauciucuri de iarna,cu un R1 2011 cu slickuri,pe ninsoare.Forumistilor.
  7. Cine merge cu SS pe zapada e (cuvant urat). Pentru alte modele or exista,dar sa pui pe supersport anvelope de iarna e aberant,inutil.Iar topicul este despre o motocicleta supersport,deci alte tipuri gen enduro and shit nu ne intereseaza.
  8. Sa-mi comand si eu niste gume de iarna pentru mobra in cazul asta =))))
  9. Ai dreptate,imi cer scuze,e varsta de vina probabil.Important era sa imi fie inteles mesajul,nu atitudinea.Tot respectul pentru cei care au tras o concluzie si o sa ia atitudine in privinta asta,vor fi mult mai in siguranta in trafic.Atentie mare pe viitor pentru toata lumea. nu vorbim aici de impact la 50 km/h,vorbim de viteza de deplasare.Daca am 50km/h si in 1metru jumate am masina in fata,am toate sansele sa franez si probabil nici sa nu cad,poate doar sa l tamponez pe idiot.Asta vroiam sa punctez.
  10. Pe temperaturi in care motocicleta nu reactioneaza cum ar trebui,sau in cazul in care conditiile meteo sunt nefavorabile,incurajez din tot sufletul folosirea motocicletei in limitele legale prevazute de legislatie.Nu degeaba sunt puse acele limite.La 50 la ora,chiar si daca e polei pe jos si esti pe 2 roti,cazi,dar sunt foarte mici sansele sa si mori daca porti echipament.Daca ai 70 la ora,ceea ce totusi inseamna o viteza foarte mica,sunt convins ca ti au crescut sansele de deces cu cel putin 50%..conteaza mult fiecare km in plus,fara de viteza legala.In cazul in care asfaltul iti permite sa exploatezi la maxim motocicleta,da-i bice fratioare,dar ai grija sa stii ce calaresti inainte sa faci asta.Ca o concluzie,motocicleta,indiferent cat de bine o cunosti,in conditii nefavorabile,pe temperaturi nefavorabile,nu o sa se comporte cum te astepti tu sa se comporte.Mereu o sa te fure..D-asta si zic ca nu e tocmai un anotimp favorabil pentru mersul pe 2 roti.Cine are creier cat de cat,o sa bage la cap si probabil o sa evite accidentele cum le-am evitat si eu pana acum.Cu putin creier orice necaz poate fi evitat.
  11. Daca mergi suficient de incet/atent poti sa eviti orice accident,sau daca ,prin absurd, nu reusesti sa il eviti,in mod sigur nu mori decat daca intra unu cu foarte mare viteza in tine.In cazul de fata vina a aprtinut in totalitate soferitei,nu neg asta,dar daca in locul baiatului implicat(dumnezeu sa-l ierte) era altcineva,in mod sigur nu se termina in felul asta.Norocul si-l face fiecare,nu exista nimic intamplator.Cand vezi oameni care merg pe motocicleta de 10-15-20 ani si nu au accidente,iar apoi te uiti la 5accidente pe saptamana,in care 99% din persoane sunt la inceputul carierei de motociclist,incepi sa nu mai crezi in noroc,reflexele conteaza in majoritatea dintre situatii,conditiile meteo,motocicleta calarita.Tot respectul pentru motociclistii cu capul pe umeri. Ai perfecta dreptate aici,dar ghinionul nu venea asa de urat,daca viteza era mai mica,nu mori la 50km/h echipat,nu ai cum.de la 50 la 0 km franezi instant,cel putin cu o motocicleta cat de cat decenta
  12. Ne vedem la urmatorul topic cu motociclisti iesiti iarna la plimbare pe vitezane.
  13. Iti arat eu daca o sa am ocazia personal un punct de vedere din care nu sunt prost. 1 Iesire fara sens=iesi iarna cu motocicleta,fara sa fie cu adevarat nevoie,la o plimbare cum s-ar zice 2. Ca a iesit sa si ia gagica de nush unde,cu motorul,desi se putea si altfel 3. Accidentul,faptul ca a murit,faptul ca nu a evitat coliziuna,chiar daca avea prioritate,erau multe benzi pe sens. 4. O motocicleta din 95 franeaza mult mai prost ca una din 2011 de exemplu.Evolutie se numeste 5 Statea in casa,iesea cu masina,lua un taxi,astepta primavara si iesea atunci
  14. Da,dar daca mergi aproape fara frane si o mierlesti,nu tre sa te planga juma de tara,e ca si cum ai plange un sinucigas.E o mare diferenta intre necesitate si prostie.Pentru unii motocicleta e o necesitate,neavand cu ce sa se deplaseze,dar sa iesi sa dai ture pe o asa vreme,in asa conditii,cu traficul existent,soferii romani etc etc...asta e prostie:) Spor la mers fara frane in continuare. Merg de la 13 ani pe motocicleta,iar prima motocicleta cu adevarat puternica am avut o la 17 ani(hayabusa) si nu,nu am avut niciun accident in peste 40.000km facuti,majoritatea in oras.De ce nu am facut accident?Poate pentru ca nu am fortat nota,am tinut cont intotdeauna de conditiile asfaltului,de motocicleta pe care o conduc,de capacitatea ei de franare si accelerare.Linia dubla continua,culoarea rosie a semaforului si alte marcaje rutiere NU te proteajeaza de nimeni,trebuie sa te comporti ca si cum nu ar exista,altfel nu ai sanse sa supravietuiesti in tara asta.Se intampla accidente similare si vara,dar acest accident a fost in mare parte cauzat de prostie(a fost o iesire fara sens din partea baiatului,nu era ceva ABSOLUT NECESAR din ce am inteles de la cunostiintele lui),viteza in mod sigur nu era adaptata pentru motocicleta pe care o conduce,sistemul de franare existent pe ea si conditiile meteo,iar NESIMTIREA soferitei a cauzat ca acest eveniment sa se intample.Pacat,dar imi sustin parerea ca daca avea putin cap pustiul,accidentul putea fi evitat fara probleme si acum nu mai dadeam cu RIP-uri..pacat !
  15. bRAVO !! Cel mai inteligent punct de vedere l-ai expus aici !! Bravo ! Bagati la cap ce zice baiatul asta,ca are dreptate 100% !! Rip baiatului,nu ma intelegeti gresit,eu doar incerc sa descurajez mersul pe motocicleta la asemenea temperaturi pentru a evita noi accidente;tinand cont ca pentru unii este singurul mijloc de locomotie,pe acei oameni ii inteleg,dar trebuie evitate iesirile fara sens cu motocicleta pe asemenea temperaturi.Iesiti doar daca e absolut necesar,e periculos.Bafta tuturor si scuze daca am fost inteles gresit.
  16. "mobra veche cu consumabilele schimbate la zi franeaza aproape la fel ca o mobra noua, asa ca nu cred ca trebuie sa ne dai tu lectii de franat pe frig." Esti tu asa sigur prietene?Inseamna ca nu ai mers pe mobre noi,si apoi pe mobre vechi,sau invers.E IMENSA DIFERENTA !! IMENSA !
  17. Pai si tu esti prost daca ai iesit pe vremea asta cu motoru.Bine ca n-ai murit ca baiatul asta.Ai grija Credeam ca s-a curatat forumu,dar tot wannabe d-astia posteaza in forta:))) Calmati-va ,adunati km si ani de experienta si dup-aia incurajati mersul la 5 grade pe 2 roti. Spor
  18. Conteaza si mobra..iar a lui era una veche...Imaginati-va cat de prost franeaza o motoreta veche,pe temperaturi scazute,in situatii critice.e clar ca ai cele mai mari sanse sa blochezi roata si sa te versi..asta este...eu zic sa stati acasa,macar incepatorii,sa nu se umple iar forumul de rip-uri.M-am retras,bafta tuturor !
  19. Ai vazut ce trafic avem in Bucuresti,noi ,ca motociclisti,trebuie sa ne adaptam la el,nu sa facem pe eroii si sa ne f**em in c*r pentru ca a calcat unu linia continua.Nu avem loc pe strazi,e o tara de tot rahatu,si tocmai din aceasta cauza mor incepatorii pe capete.Nu au reflexe si acum nu exista nici aderenta.Din ce am auzit i-ar fi taiat cineva calea,presupun ca daca erau 30 grade + si cauciucuri incalzite avea timp de franare si nu mai derapa sau ce a facut el acolo(nici nu m-am obosit sa citesc). Ideea este ca nu aveti ce cauta cu motocicletele pe vremea asta,motocicletele sport nu sunt concepute pentru temperaturi de genul asta,nu se incalzesc cauciucurile,iar tara in care traim ne forteaza sa avem nevoie maxima de aderenta pentru a frana in cazul in care ne taie unu calea.Rip baiatului,dar parerea mea este ca si-a cautat-o,incepatorii,bagati la cap si stati in casa pan la anu,lasati motoarele !
  20. Stati dracu acasa pe vremea asta,nu va mai dati voi mari zmei cu motoare la 5 grade si asfalt rece,ca asa o mierliti. Cine si-o cauta ,si-o gaseste. Daca nu s macar 15 grade afara nu ai ce sa cauti cu motoreta,nu cu una sport cel putin,nu mai dati vina pe soferi,ca sunt si terminatii astia care au aparut anul asta,n-au reflexe dar o ard zilnic pe asfalt lipsit de aderenta cu 150 prin oras. Copii inconstienti.
  21. Asa asa ,comentati si uitati-va la filmulete,ca de altceva nu prea va vad in stare:))) Ca babele sunteti,jur
  22. CEL MAI DE (cuvant urat) SITE INVENTAT VREODATA ASTA E !! NIMIC CONSTRUCTIV,NUMAI ABERATII !!
×
×
  • Creează nouă...