Dext3r Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 Salutare !! .... am si eu o intrebare pt cei care au desfacut sau au vazut . Cum se ajunge cel mai usor la o cutie de viteze de DR 650 rs .......tre sa o desfac ...... si poate este o metoda prin care se ajunge la ea desfacand cat mai putin din motor !!! ................ ................. numa bine si asfalt curat si uscat ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 Salutare !! .... am si eu o intrebare pt cei care au desfacut sau au vazut . Cum se ajunge cel mai usor la o cutie de viteze de DR 650 rs .......tre sa o desfac ...... si poate este o metoda prin care se ajunge la ea desfacand cat mai putin din motor !!! ................ ................. numa bine si asfalt curat si uscat ..... Prietene asta nu e Ij e DR deci tre sa-l jupoi de tot. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dext3r Postat Iulie 18, 2007 Autor Share Postat Iulie 18, 2007 (editat) Prietene asta nu e Ij e DR deci tre sa-l jupoi de tot. Succes! Am gasit intre timp cartea lui pe net ......... ma umfla rasu pana il desfac !!! .... da' sper sa ma descurc !! Editat Iulie 18, 2007 de Dext3r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate