xt master Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 Salut Cunosc pe cineva care are un cadru de Cz 250 in curte si vroia sa il arunce si era pacat ca poate are cineva nevoie. Cadru se afla prin Brasov din cate am inteles. tel 0723 216 722 Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat Iulie 22, 2007 Autor Share Postat Iulie 22, 2007 Pe cadru se mai afla ghidon, rotii, far, stop, aripi, furca, supensii, teava de esapament si altele. Cel care are cadru vroia sa il arunce ca i-au furat motorul de la el in timp ce il tinea in curte. Da chiar nu vrea nimeni ca ar fi pacat sa il arunce E MOCA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 Pe cadru se mai afla ghidon, rotii, far, stop, aripi, furca, supensii, teava de esapament si altele. Cel care are cadru vroia sa il arunce ca i-au furat motorul de la el in timp ce il tinea in curte. Da chiar nu vrea nimeni ca ar fi pacat sa il arunce E MOCA daca e cu roti pe 18" il vreau eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat Iulie 28, 2007 Autor Share Postat Iulie 28, 2007 daca e cu roti pe 18" il vreau eu. Acu am vb la tel cu cel care o are si a zis ca are 19 inch pe fata si 18 inch p spate. A zis ca daca nu vrea nimeni o mai tine pan luni si dupa aceea o scoate afara sa o ia cine vrea. Nu am avut timp sa merg sa ii fac poze fiindca ori eram eu ocupat ori el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 mai are ghidonu' si furca si suspensile?? si teava de esapament?? dami un pm te rog mz mult esti de treaba o mule --- Mesaj completat în 08 Aug 2007 02:46 -------------eee si aripile dak ai putea ?? ne intelegem noi si dami pm sami zici mzzzz mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate