Vizitator ulise Postat Noiembrie 4, 2004 Share Postat Noiembrie 4, 2004 Nu ai avut probleme cu inmatricularea? Cum ai trecut de RAR? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Noiembrie 5, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2004 L-am inmatriculat inainte de modificare, nu exista chopper in romania omologat(cred). Nici n-am de gand sa omologhez prea curand unul, de facut choppere voi face in continuare chiar daca voi fi nevoit sa le tin in casa in caz ca nu le voi vinde din cauze de omologari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Noiembrie 16, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2004 Am gasit o poza super tare, aici ma taiasem bine rau de tot la deget in tablele alea ascutite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Noiembrie 16, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2004 Am mai gasit o poza pe care nu o stiam, Roby cand te intorci din Madrid sa pui si tu pozele astea la tine pe site ca mie mi-a disparut site-ul, m-i lau sters idiotii cu toate simsonurile alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate