Supapa_Jr Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 Va salut...am si eu cateva intrebari. Am o motocicleta in 4 timpi...cea de la semnatura...nu mai gasesc melc de km pentru ea ... sigur ... vreau sa stiu daca: 1.Cumpar un bord analog -trebuie sa cumpar melc de km si cablu pentru el dar este Plug&Play sau trebuie facute modificari 2.Cumpar un bord electronic -cum se face citirea km /turatiei fata de cel analog? -ce mai trebuie sa cumpar pe langa bordul propriu zis? 3.Daca il las pe asta...se potriveste alt melc de km? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 unul vitezometru electronic de la louis costa 10 euro si arata pana la 200 kmh, gasesti si pana la 300 dar n-are rost la modelul tau. turometrul ia semnal de la bobina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 199,9 km/h ai zis-o tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 da, 199.9 kmh arata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 daca vrei sa pui bord electornic ( vitezometru ) ii pui pe cablu tau un traductor de turatie. el iti va face conversia din miscarea mecanica a cablului in impulsuri electrice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arte Postat Iulie 29, 2007 Share Postat Iulie 29, 2007 daca vrei sa pui bord electornic ( vitezometru ) ii pui pe cablu tau un traductor de turatie. el iti va face conversia din miscarea mecanica a cablului in impulsuri electrice. SI e oarecum un standard in ceea ce priveste cablurile de km?? ma refer la grosime, stiu siu eu alte dimensiuni? De fapt traductoru' ala se monteaza langa roata sau la partea dispre bord? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate