vice Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 Salut, Stie cineva, in Bucuresti, vreun electrician bun pentru montarea unei alarme moto pe un Transalp? Ca m-am uitat la alarma, m-au uitat la schema si m-am lasat pagubas. Intre timp, Vacuta mea sta noaptea doar legata si cu ghidonul blocat in fata blocului si sunt perioade din noapte cand ma trezesc sa vad daca mai e acolo... Alarma e una cu pager, luata de pe forum cu ceva timp in urma. Merci anticipat, Vice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 Salut, Stie cineva, in Bucuresti, vreun electrician bun pentru montarea unei alarme moto pe un Transalp? Ca m-am uitat la alarma, m-au uitat la schema si m-am lasat pagubas. Intre timp, Vacuta mea sta noaptea doar legata si cu ghidonul blocat in fata blocului si sunt perioade din noapte cand ma trezesc sa vad daca mai e acolo... Alarma e una cu pager, luata de pe forum cu ceva timp in urma. Merci anticipat, Vice. Scaneaza schema pune`o intr`un mail shi iti desenez eu cum sa o legi. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 eu am transalp pe alarma, daca vrei ma uit la conexiuni si-ti zic... eu am xl600v din 91 si alarma....??? pot sa ma uit. Nu e mare branza oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vice Postat Iulie 25, 2007 Autor Share Postat Iulie 25, 2007 Salut, Merci mult, dar as vrea sa o faca cineva profesionist. Nu vreau sa ma bag la ceva ce nu stiu si apoi sa o dau in altele. Merci mult, Vice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 Salut, Merci mult, dar as vrea sa o faca cineva profesionist. Nu vreau sa ma bag la ceva ce nu stiu si apoi sa o dau in altele. Merci mult, Vice. il cheama Tudor si are nr`ul 0721 076 983 e un baiat de nota 10 . spui ca il suni din partea lui Mihai cu cbr`ul galben pret around 3-400 mii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate