Jump to content

B.B.

Super Membru
 • Content Count

  18,375
 • Joined

 • Last visited

About B.B.

 • Rank
  I didn't expect

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  TM
 • Carnet moto din
  2006
 • Motocicleta
  VFR800i
 • Club
  HRC

Profile Fields

 • Interests
  Nu.

Recent Profile Visitors

5,192 profile views
 1. Ziaristul care cauta atentie si scandal, n-a declarat Marquez asa ceva. Nu avea de ce in primul rand.
 2. Si transmisiunea Eurosport e o incantare. Nu e HD.. comentatorul e imbecil iar cand se pleaca in warm-up lap incepe publicitatea si revine transmisiunea cand se sting semafoarele. Brilliant!
 3. Ce cursa mișto. Mă bucur că a câștigat cel mai rapid. S-a văzut de la început că Petrus e peste restul. Neandertalienii de la la eurosporc, în special antalică, ar putea să înțeleagă că în prima parte a campionatului nu se dau ordine de echipa în nici un fel. Clasamentul se poate reseta oricând la momentul asta, nu e ca și când mai sunt două etape și ochi-de-magar trebuie favorizat de Petruș. Toți în boxa Ducati se bucurau sincer pt P si pentru ei că echipa. Ei o dădeau că o să fie ședință diseară, că o să-l mustre pe Petru șefii..etc.
 4. Când l-ai auzit tu pe Marquez ca s-a plans de alții? In afara de piciorul pe care l-am luat de la yellow-puta acu 3ani?
 5. Azi dau q-urile la Eurosporc sau e rolangaoz non-stop?
 6. Salut PTR, nu sunt de acord cu ce zici. Lorenzo o sa devina competitiv si cu Honda asa cum a devenit si cu Ducati.
 7. Sa concureze atunci la cei de 40 de ani. Daca concureaza la cei de 20 de ani atunci nu tre sa-l scuzam pt asta. Cand eu am adormit. DImineata m-am bucurat ca a castigat Rins!
 8. Am citit vreo doua pagini in urma si vad ca se mentine laitmotivul de anul trecut, cu yamaha care nu merge dom-le. Deci sa inteleg ca majoritatea titlurilor lui Rossi le-a luat Yamaha de fapt?
 9. N-am vazut cursa, credeam ca e mai incolo in martie, nu asa devreme. In fine, ma bucur ca a iesit MMel pe 2 si Lorenzo pe 13 langa operatu' estetic.
 10. Acuma arata mai a mexican. Sper ca l-a operat fratele lui Politi ala cu 8 clase care a venit si la noi. Micutul Bautista probabil e mai bun decat toti din WSBK la un loc, tu crezi ca la GP se intra pe pile sau cum?
 11. Si eu adorm inevitabil la F1 dar jur ca am incercat! Am patit si la motoGP, de obicei la calificari.. la moto3 ca sa ma trezesc dupa ce s-au terminat cele de GP.
 12. Am avut mobra, minsk, dr, transalp, vfr750, vfr800... ce e asa ciudat? Nu merg cu VFR-ul o tin degeaba. Cu un cross probabil o sa merg la fel de des insa o sa ma distrez.
 13. Ma doare undeva, nu sunt disperat sa o vand!
 14. Vand VFR-ul. https://www.olx.ro/oferta/honda-vfr-800-fi-2000-IDbjQLG.html Vreau sa-mi iau mobra de motocross. Pretul e negociabil. Stiu ca e un pic mare dar stiu ce vand.
×
×
 • Create New...