Sari la conținut

B.B.

Super Membru
  • Număr conținut

    19.698
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    TM
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    Yamaha FJR1300, Yamaha WR400, Burgman400
  • Numar Moto
    --- --- ---
  • Club
    HRC-MX

Informații profil

  • Interests
    Nu.

Vizitatori Recenți Profil

7.416 citiri profil

B.B.'s Achievements

  1. Am fost si eu filantrop si inca sunt in microuniversul meu, am dat diverse chestii pe degeaba si am donat si am ajutat si etc dar nu am tinut neaparat sa strig in gura mare ca am facut asta. Comparand cu bogatanii astia de 2 lei si raportand cu veniturile mele si ce am donat.. cred ca sunt mai smecher ca ei pe donatii, iti spun cu siguranta. Asa ca poa sa mi-o suga toti ipocritii si marii donatori care au milioane in conturi si se bucura ca mai doneaza X si Y cate 10 mii la nunta lor. Bleah. E ca si cum donezi eu si tu maruntisul la supermarket in cutia aia transparenta, ... exact asta e raportul intre ce au ei si ce doneaza.
  2. Pentru ca toti bogatanii astia sunt niste ipocriti.. nu ma intereseaza ce face cu banii lui atata timp cat nu se lauda cu asta. Poate sa doneze el o suma mai mare de la inceput daca tot e asa de darnic.
  3. Eu nu inteleg fazele astea, acum e sarac sau cum? De ce nu doneaza acum, de ce trebuie sa stranga la nunta bani pt spitalul de copii?
  4. A iesit super bine, bravo, vezi doar ca ai lasat urme de degete pe hota si pe aragaz. legat de magazine de bricolaj.. Hornbach nu aveti la Bucuresti? Sau Leroy Merlin? In cazul meu Dedeman e ultimul pe lista la care ma duc iar Brico-Depot.. nici nu stiu pe unde mai e, daca mai e.. cel mai saracacios dintre toate..
  5. Da. Am inteles eu greșit. Comemtatorii au spus ceva de genul "ultima lui cursa ca burlac" si eu am inteles "prima".. Si apoi am întrebat pe cineva cu care eram daca a divorțat si ala a căutat pe telefon si mi-a zis ca DA. Adevărul e ca e primul rezultat de la ceva muist de site.. Nu, se pare ca Pecco se însoară pe 20iulie, acum.
  6. Asta voiam sa ii spun si eu, nu știu la ce curse se uita Method. Sa-si schimbe dioptriile! Legat de MM pe Sachsenring... Urmează sa ne spună experții ca cele 11 victorii de fapt le-a luat cand mergea singur si abia acum i se vede adevărata valoare. De pe 13 pe 2 (hai cu 2 locuri cadou de la Vin si JM) tot banal mi se pare.. PECCO e baiat rezon, acum ca am aflat ca a divorțat il apreciez si mai mult. Înseamnă ca are cojones. Serios. Incepe sa imi fie simpatic Francesco. Dar da. Ai dreptate eu am mai zis de 14 ori, titlurile lui ambele sunt luate fara Marquez.. si cu ajutorul încununării cu succes a strategiei Ducati din ultimii ani. DACĂ nu era el ar fi fost la fel de bine Enea sau Jorge.. el doar a tras lozul câștigător. Atât.
  7. 1. E frasu in plm 2. Sunt coechipieri 3. MM e pe poz 3 in campionat, Alex pe nicaieri. 4. MM avea ritm mai bun, i-a dat jumătate de secunda pe 1 sector in penultimul tur, MM rupt in doua, motocicleta rupta, abuzat de Morbideli ..salvat iar ceva căzătură si tot a aratat ca e de pe alta planetă. De aia sunt fanul lui no.1
  8. A văzut cineva quali la MotoGP? De ce e MM pe 13?
  9. Vin a scos un timp cu ceasu de la gară, 1:19.6 când restul abia au coborât sub 1:20 Cazarura lui MM care l-a trimis la centrul medical: https://www.facebook.com/share/r/Sq8FCG4jRstFPu8x/
  10. In practice a iesit initial cu o motocicleta, a dat un tur apoi a intrat la boxe si dupa 5 min a iesit cu celalata cu care a cazut cam urat, dar se pare ca e OK.. Momentan a cazut Digia la fel de urat si motocicleta a sarit pana sus pe acele chestii de pe margine, apoi s-a dat steag rosu ca se pare ca s-a spart chestia gomflabila pe care a aterizat motocicleta, si trebuie re-umflata/schimbata. Digia pare sa aiba ceva la clavicula dreapta.. nu se stie. Memelu e intreg dar nu a mai apucat sa iasa, nu sunt sigur daca are cu ce, prima motocicleta avea ceva in neregula iar a doua e pilaf.
  11. ??? Adica daca folosesc un ulei dupa aceea trebuie sa pun bidonul frumos si curat in vitrina sau cum? Uleiul se afla in motocicleta.. bidonul e aruncat pe-acolo pe jos unde l-am pozat, posibil sa aiba ulei uzat in el.. Scuze ca nu am avut un bidon nou nout sa-l pozez.. Da, corect. In FP1 vad ca e sus acolo, el si cu Martinel.. dar e doar FP1..
  12. Ca sa fiu on-topic, asta bag eu la Fejereu.. Sustin competiția numită motoGP!
  13. Aici, ca sa nu i se strice de tot reputația si ca sa iasa la final de sezon peste Martin, MM va primi in secret un GP25 sa câștige si el o cursă anul ăsta. --++ Memelu zice ca NU. Sa ne calmăm zic si eu: https://www.crash.net/motogp/news/1051676/1/marc-marquez-warns-against-unreal-expectations-sachsenring-return?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0zok2YQO5c0moNOvImyhn4lX8smQ9nTCaneVxN-VuLz1sGK_lgmC7RF-4_aem_izwqkCQQ7PCT_E6X63Sy5A#Echobox=1720106103
×
×
  • Creează nouă...