Jump to content

B.B.

Super Membru
 • Content Count

  18,469
 • Joined

 • Last visited

About B.B.

 • Rank
  I didn't expect

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  TM
 • Carnet moto din
  2006
 • Motocicleta
  VFR800i
 • Club
  HRC

Profile Fields

 • Interests
  Nu.

Recent Profile Visitors

5,786 profile views
 1. Faza asta cu circuitul si performantele pilotului pe unele din ele tine mai mult de afinitatea fiecaruia. Mir a si declarat in interviu ca II PLACE circuitul de la Aragon. Si cand iti place un circuit normal ca mergi mai bine pe el decat pe altele care nu-ti plac, dar plac altora. Normal ca toti le stiu pe toate pe derost..
 2. Acolo "Joker" e folosit cu sensul lui propriu, de "Joker" ca la cartile de joc - nu e o porecla a lui Marquez.
 3. Da, acum m-am trezit si eu, am cam dormit sezonul asta ce-i drept. Eu nici n-am vazut cursele in care s-a rupt in doua Marcuez Marcel, am aflat din ziare ca a inceput noul sezon, asa prins in coronavirus am fost. Si eu sunt cam de aceeasi parere, ca n-o sa faca mare branza, din aceleasi motive. E inconstant si frustrat. Is curios daca o sa se ia de gat cu Marcel prin paddock, fac astia zid intre ei. Acum la Barcelona (care a avut loc pe Digisport2, sa nu uitam) am auzit din gura lui Florin Ion si am crezut ca fabuleaza.. apoi am cautat si google mi-a confirmat. Deci ga
 4. Eu am aflat acum la cursa de la Barcelona (care a avut loc pe Digisport2) ca Paul Expargaro se muta la Onda de la anul. Ce parere aveti? Oare o sa faca faza cutiei cu suruburi japoneze manabila doar de Marcuez? Tare-s curios, deja astept sezonul 20 21.
 5. Florin, nu-i mai spune JOKER lui MM, pe mine mă enervează, sincer. Mai bine zi-i "dințosul", "Marcel", cum vrei tu, dar nu Joker. P.s. lasa-l pe Zair că e gelos! :))
 6. Suna foarte pervers ce zici tu însă mi-e teamă că e adevărat. Eu îl simpatizez mult pe Dovi, sper sa ia campionatul in ciuda tuturor și să le dea o mare muwe celor de la Ducati. _---------- Nu exista topic de Barcelona??
 7. Marquez de când e el a avut diverse accidentari, nu e prima oară. De fiecare data a revenit. Tocmai de aia e campion și o să mai fie pentru că el știe să întindă limita "dincolo de limita" și nu are frică, ca să-l citez pe Dovi. Aici a fost dublu ghinion, mobra noua...etc
 8. Da' io mă bucur, MeMeu își arată valoarea si mai mult și când lipsește.. Hondele pe 17 18, Vin pleacă din pole și o suge pe 6, singurul bun de-acolo e Rossi. Eu daca as fi Dovi și aș lua titlul anul asta la final l-aș da înapoi, sau i l-aș dona lu Marquez. Vb serios.
 9. Am adormit la cursa... Voiam sa vad cine câștigă. Daca ăștia o țin tot așa, cursa și alt învingător, vine MeMeu și le câștigă pe ultimele 3 și ia campionatul..
 10. Mai ales ca acu se insoara cu sor-sa o sa fie si mai meserias dupa ce o sa fie relaxed... adica si-a rezolvat problema in familie A zis un (cuvant urat), acelasi bulshit pe dupa gard, eu sper sa zica peste cativa ani cat de muisti sunt Ducati.
 11. Scuze de divagare, daca ați văzut ce a zis Dovi în documentar: "daca aș ști ca nu as avea nici o șansă să câștig campionatul nu as mai fi in motoGP." Apropo de Rossi care nu se mai da dus... Ați văzut și Florin Ion, aia se duelează 3 pt locul 1 și el ne zice că Rossi a trecut de pe poz 9pe8... :Uau:, mai să câștige cursa Rossi!!!!
 12. Am văzut un interviu cu MeMeu de-acasă, cică ii plimbă câinii lu fra-su, joacă barbut cu prietenii, se uită la TVR la MotoGp și se oftica că nu-i și el, îl mai suna pe fra-su să-i zică ce să facă dar de ăla nu se lipește nimic...Și de săpt viitoare se apuca de cardio. Nu știe exact care săpt dar e una viitoare. Că face ce i-au recomandat doctorii..asta e. Zice că și lui i se par cursele fără el foarte palpitante, nu știi cine o să câștige. La campionat pariază pe Dovi sau pe Quartz, nu s-a decis care. Zice că Dovi merită campionatul după umila lui părere. Eu nu pric
×
×
 • Create New...