Jump to content

B.B.

Super Membru
 • Posts

  18,530
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  TM
 • Carnet moto din
  2006
 • Motocicleta
  Yamaha WR400 F
 • Numar Moto
  ----
 • Club
  HRC-MX

Profile Fields

 • Interests
  Nu.

Recent Profile Visitors

6,227 profile views

B.B.'s Achievements

 1. Pe ovalul ala poate sa mearga si in sens orar.. cine il opreste. E o chestie de preferinta, exact asa sunt si eu, dupa nspe ani de motociclism viteza (:D) tot nu ma simt confortabil la virajele la dreapta, cred ca tine si de faptul daca esti dreptaci/stangaci.. dunno;
 2. Diiii MM, Diii murgule Repsol!! Diii dii... vad ca in FP1 le-a dat 2 zecimi la toti, sper ca nu il mai doare manutza, nu ca ar conta.
 3. Rossi pe Ducati ne-a aratat cat de bine se pricepe.. Poate nu avea chef să zică jurnaliștilor, pilotii au o lista clara cu ce au voie sa zica si ce nu. Si asta il fastacea pe Vinales si cel mai simplu raspuns pt media e "I don't know". E imposibil sa nu stie, insa nu e obligatoriu sa ne spuna și nouă. Noi facem greșeala sa judecam pilotii dupa declarațiile date...dar stim cu totii ca nu spun tot ce au in cap. Sa inteleg ca weekendul asta MM a fost la varf si apoi s-a tavalit? :))) Nu am vazut cursa, mai bine....
 4. Da, dar cat??? Eu nu am atata vacanta..
 5. S-a terminat campionatul? Cine a luat coronita? De ce nu se mai aude nimic?
 6. Da, se poate inchide domnul Admin, sau daca vreti va mai pun poze cu cum decurge lucrarea. Chiulasa e pe vine, cica sapt viitoare.. motocicleta luata de la cineva pe bani putini suferea de lipsa compresie grava. A venit cu doua chiulase, din care una cea originala, una de 426. Ea e Yamaca WR400. O facem ca sa am partener de drumetii, ca asa mai am un WR400 care e OK, si la aia am muncit ($$) de mi-au iesit capacele, dar macar acum merge ceas. Sunt mandru de ea. In chiulasa originala a picat o supapa si a facut terci pe-acolo. Nicei cea de 426 nu era mai breaza ca nu avea compresie. Asa ca am gasit un atelier meserias care poate si face chiulasa originala, au comandat supape noi, 2 scaune noi, etc.. o sa fie ca noua dar si o caruta de bani. Chiulasa de 426 avea un scaun la o supapa de admisie din care nu mai aveai ce sa raschetezi.. muci, deja nu mai puteai face jocul pt ca se ducea supapa prea inauntru.. Ideea e ca le aruncam si eu si cumantu' in microbuz si ne ducem unde vedem cu ochii, punem cortul in spate, mancare, benzina si plecam de nebuni pe drumurile forestiere ale patriei.. Ambele au si acte, a mea e chiar inmatriculata.. Dar nu e pt distante lungi in nici un caz la ce rapoarte are la pinioane si in cutie, doar sa fii masochist.
 7. Am primit, mulțumesc mult! La diiii diii a fost inclus si transport!!
 8. Merci mult, diii diiii!! Nu returnez nimic! Chiar e nevoie, eu si cumnatul meu lucram la un proiect WR400 revival - mai avem unul in toate mintile, asta e WR2.. si avem nevoie de pneuri, ala cu care am luat-o era rupt in 3 locuri si putred si am bagat bani in alte chestii acum, gen rectificat chiulasa, nu mai avem si de pneuri, si oricum pt ce facem cu el momentan nu e nevoie de altceva. Multumim!!
 9. Ti-am trimis mesaj, mulțumesc! Merci, cred ca rezolv cu ApriliaCluj.
 10. trimiti de la CJ? Si cat ajunge oare trimisul? Mercii!!
 11. Salut, are cineva un cauciuc de 18 enduro/cross sau adv.. care nu-i mai trebuie? Avem nevoie de unul uzat, mai mult pt probe la o motocicleta la care lucram. Multumesc. Poate fi si cu bani pana intr-o 100 de lei, faza e ca nu trimite nimeni din tara un cauciuc pe care vrea 40 lei.. In Timisoara sau imprejurimi, vin eu dupa el.
 12. Te ajut eu, da-mi mesaj privat.
×
×
 • Create New...