Sari la conținut

B.B.

Super Membru
  • Număr conținut

    19.529
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    TM
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    Yamaha FJR1300, Yamaha WR400, Burgman400
  • Numar Moto
    --- --- ---
  • Club
    HRC-MX

Informații profil

  • Interests
    Nu.

Vizitatori Recenți Profil

7.342 citiri profil

B.B.'s Achievements

  1. Cam asa ceva $$$$ @Method, ce mari sponsori au Pramac in afara de Prima.. (despre care nu stiu cu ce se ocupa). Aici e vorba de vizibilitate nu de rezultate, ii doare in banana pe sponsori, aia dau banii ca sa ii dea undeva, tu chiar crezi ca vanzarile de ce fac aia "PRIMA" au crescut ca vai apare pe motocicletele Pramac. Lol. Toti astia sponsorii mici au un buget acolo de sponsorizari si ii cheltuie pe ceva,,, ce tine pana la urma de afinitiatile sefilor. Daca seful e fan motogp o sa dea banii la o echipa moto, e asa de simplu. Cum e echipa de moto2 care au sponsor Onlyfans, tu ai impresia ca onlyfans are nevoie de publicitate?
  2. Acosta campion, gata!! As vrea sa fiu fanul lui dar sa-l vad doar de la spate sau cu casca in cap..
  3. Asta stim, pe 12 milioane de coco pe sezon, de aia ma intreb ce-si mai cumpara dupa ceasul de 300k coco.
  4. Asta stiam deja, eu ma refeream la domnul Nike si la forumul nostru cel de toate zilele. Dar daca iti place sa scrii mult nu e o problema cred, poate explicatiile tale ajuta pe altcineva. S-ar fi ridicat din prima daca ar fi avut norocul lui Marquez si sa vina direct pe o pozitie factory insa asa la Gas-Gas.. nu prea intereseaza pe nimeni. Istoria ne zice ca-cam toti pilotii care au avansat la motoGP de la moto2 in echipe satelit au cam murit speranta. Sa speram ca nu e cazul lui Acosta. In alta ordine de idei.. de la MM nu prea mai am sperante ca s-a vindecat de prostie si ca o sa castige ceva, daca o face sa fie primit, insa in acest mare premiu mi-am propus sa urmaresc ce ceas sau gadget si-a mai luat Quartalabo.
  5. Eu sunt curios cat ii mai trebuie lui MM sa castige o cursa, cica a invatat din toate tampeniile pana acum.
  6. Meserie.... o sa se duca dracu si asta.
  7. Voi chiar credeți că viața mea orbitează in jurul lui MarcMarquez
  8. Mai e timp, ca doar nu s-a retras si gata. Dupa accidentarea aia si atatea operații si aproape doua sezoane de stat pe bară acum se bate la podiumuri cu un Ducati client... Asta la ce se încadrează? Mie mi se pare ca rupe norii deja.
  9. Pai același lucru il fac si eu, doar ca parerile și supozițiile emise de nine sunt mai mișto. Si aproape sigure. Exact! Si eu am recunoscut!! Pe mine de ce nu mă lauzi?? Nu o sa plang deloc. Insa si daca se întâmplă, zi-mi cat o sa rad de tine? O sa fac un almanah cu toate postările tale in care povesteai tu cu tristețe cum NU o sa mearga MM pe Ducati roșu si o sa-l public cu titlul: "Cele mai proaste predicții ale lui Method cu privire la viitorul motoGP"
  10. Eu cel mai tare o sa rad de Method. Cum stie el toate alea, ce bani imparte Gigi, cat de primadona e Marcheza, cum ii fura sandvisul lui Pedrosa sa alerge ala flamand (dupa ce ca era slab, bietul Dani), etc. Ce mai, eu am impresia ca toti greii din motohepe se consultă cu Method cand iau o decizie.
  11. Pe mine deja ma apuca rasul cand vad cum faceti voi scenarii despre unde o sa mearga Marquez. Va spun a mia oara, e MARC MARQUEZ nu e Jorge Martin sau Bastianini sau Bezzechi sau mai stiu eu cine. E 8x campion mondial inca in viata si inca concurand si avand 31 de ani, nu 42.
×
×
  • Creează nouă...