Jump to content

B.B.

Super Membru
 • Content Count

  18,390
 • Joined

 • Last visited

About B.B.

 • Rank
  I didn't expect

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  TM
 • Carnet moto din
  2006
 • Motocicleta
  VFR800i
 • Club
  HRC

Profile Fields

 • Interests
  Nu.

Recent Profile Visitors

5,320 profile views
 1. Na că v-ați trezit la realitate cu Rossi, când va ziceam acum 2-3-5ani că Rossi ar trebui sa se retragă în glorie așa cum îi stă bine unui mare campion ziceați ca-s nebun. Condiția e pentru fiecare cursa in parte și e la toate cursele, nu doar motoGP. Că să poți participa la un grand-prix trebuie că timpul tau pe un tur de circuit sa nu fie mai mic cu 20% (sau un procent similar) fata de timpul celui mai bun din acel weekend. Daca in acel weekend se merge cu 1.55 pe tur și tu scoți 2.20 pe tur nu prea ai ce cauta in cursă. Nu știu sigur daca e 20 sau 25%. Și probabil diferă de la un campionat la altul.
 2. Putinică a inventat un nou termen în limba română și comentariul sportiv: "Exponențial" "Jack Miller rămâne exponențialul echipei Ducati" Poate exponentul!!! Oamenii ăștia au fost la școală? Sau s-au prostit cu timpul? Exponențial in sens literar înseamnă care creste in mod foarte rapid, aproape necontrolat.. similar cu sensul din matematică și este ADJECTIV nu substantiv... Pronotsticul..
 3. Da, dar câștigă un ghidon la Repsol Honda pt 20 20...
 4. Bai, cat de amuzant mi se pare. Până acum Honda era cea mai buna moto, de-aia castiga Marcel campionate cu ea. Chiar și Pedrosa câștigă curse cu ea. Apoi în timp a rămas la fel de bună, dar al dracu Dințos i-a făcut așa o "dezvoltare" de numai el poate merge tare cu ea. E așa de bună de un francez rookie se bate de la egal la egal cu el cu o motoreta de client. E așa de bună că donkey eyes cu găleata roșie de șuruburi i-a suflat victoria de sub nas de câteva ori în ultimul tur. Eu rămân la părerea că nu atât de mult fac dinți de cal și Honda o pereche formidabila cat ceilalți sunt foarte inconstanți și să nu zic prosti. Lorenzo e mult mai prost decât credeam. Și că om și că pilot. Acum. Am crezut că o să facă treabă cu Honda dar m-am înșelat. Problema e la el, nu la Honda. La ducati a făcut același rahat praf. Maverick? La fel, e la fel de talentat ca o maimuță. Rossi, e bătrân. Da, Marquez e bun, dar nu e zeu. Ceilalți sunt prosti și inconstanți.
 5. Lorenzo e bou și bou o să rămână toată viața.
 6. Eu daca as fi Marchez as face circul ăla de câștigare a campionatului in prima etapa, in Qatar. Că oricum, se știe..
 7. Pai și nu puteți să-l admirați pentru ceea ce este? Mie mi se pare că exagerați un pic cu antipatia. Omul a declarat de multe ori că pentru el prietenia cu oricine se termina la linia de start. E cel mai bun dar nu are cum sa fie perfect. Și toate "măgăriile" pe care le face probabil le face din motive pe care doar el le știe sau cel din anturajul lui apropiat. Nu avem noi de unde sa știm. Partea luat buna nu o vedeți deloc, s-a împăcat cu Rossi, știe de glumă, etc.
 8. Tocmai de aia nu e campion și nici n-o sa fie vreodată.
 9. Daca Vinales ar avea acel ceva atunci ar fi Marquez si l-ați fute toți în gură. Lasati-l mai bine fara acel ceva și rămâne un elegant. PS, am uitat de ultimele două curse și nu le-am văzut dar se pare că n-am pierdut nimic.
 10. Cred că glumești. MM are fani, nu așa mulți că Rossi dar are. Și e un personaj simpatic, daca nu îți place ție nu înseamnă automat că nu e. Pai și MM croșetează super, dar din păcate sau fericire el față de Rossi se califică și bine...
 11. MM daca nu mai are ce recorduri sa doboare inventează categorii noi: 'Cel mai bun timp de pole cu slickuri pe ploaie" ,
 12. Eu v-am zis asta din 2013. pentru ca are moaca de prost si pt ca s-a nascut batran Si Abraham! Ucid pe naiba, acum Lorenzo l-a facut sange pe "spectacol". De fapt daca ne gandim bine a facut un pic de spectacol pt cateva secunde! Legat de problemele de virare la Ducati, daca i-ar pune un burduf de-ala ca la troleibuze la mijloc nu ar vira mai bine?
×
×
 • Create New...