Sari la conținut

B.B.

Super Membru
  • Număr conținut

    19.834
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    TM
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    Yamaha FJR1300, Yamaha WR400, Burgman400
  • Numar Moto
    --- --- ---
  • Club
    HRC-MX

Informații profil

  • Interests
    Nu.

Vizitatori Recenți Profil

7.596 citiri profil

B.B.'s Achievements

  1. n-au melatonina de aia la Catena sau la Farmacia Ana-Maria? Sa iau si eu poate dorm mai mult.
  2. Orele sunt perfecte pentru mine, ma trezesc zilnic la ora 6 (o sa ziceti e normal la cei cu probleme la cap) - vad cursele si apoi imi vad de viata, nu trebuie sa am blocat tot weekendul pt motoGP!
  3. Tot felul de aberatii circula pe social media, sunt articole facute 100% cu AI care amesteca diverse pana le iese un (cuvant urat). Eu acum cateva zile am vazut pe una din multiplele pagini de motogp-related pe care le urmaresc (sau nu! imi sunt sugerate) un articol despre cum o sa decida Marquez la ce echipa merge la anul.. si era publicat atunci.. Adica despre chestii care s-au intamplat acum ceva luni si nici macar atunci nu MM a decis nimic, un amalgam de vrajeli. Asa ca nu luati de bune ce cititi pe net..
  4. Bine totusi ca nu ia Pecco deciziile. El si-ar fi pus cadru de ala nou si ar fi dar si ordin ca modelele de la Pramac sa primeasca cadrul de pe vremea lui Rossi la Ducati.
  5. Merci, mie inca nu mi-a trecut.. golul ala e inca acolo. Da, ai dreptate. Look who's talking!!
  6. Mie imi aduce aminte de magarusul din seria Shrek. Scuze pt cei care traiesc chestii de genul asta si chiar sufera, si mie mi-a murit anul asta in primavara cateaua Belgian Malinois care avea 4ani.. imediat dupa operatia de sterilizare.. dar mi s-a parut super pueril din partea lui Bastianini sa dedice nustiu ce victorie - a spus la interviu - cainelui lui care tocmai a murit, "Aveasta victorie este in memoria catelului meu".. MI s-a parut ca nuca in perete/// de atunci am dubii despre gradul lui de maturitate. "Dragi raceri, dedic victoria mea intr-o cursa MotoGP care e aproape pe viata si pe moarte, adica nu e tenis sau polo.. cainelui meu!.. mort. :
  7. Un nickname pentru Pol Espargaro? Stiu ca nu mai e dar e pacat sa nu aiba si el.
  8. Da, o sa am grija de acum incolo si promit ca voi fi mai serios. Pe mine ma dezamagesc colegii SpeedyK si Cavaleru cu care se presupune ca ne stim cat de cat de ceva timp.
  9. Daa, cat de trist o fi sa fii pilot de uzina Honda.. cateva sute de mii pe an. Daca Mir nu e fericit ma duc eu in locul lui.
  10. Sunt multe sensuri ale cuvintelor cu tenta vulgară sau in argou. Eu de ex toata facultatea și după ma adresam/adresez prietenilor f apropiați cu drăguțul "ce faci ba (bou_le)". Da omule. A fost bou atunci, s-a comportat ca un bou. Nu stiu daca e bou permanent, am mai scris o data. Nu-l cunosc personal. Am si prieteni străini (in cazul de față e fost coleg) care au învățat cuvinte in limba română ca sa-mi faca pe plac MM a spus de vreo 10 ori ca si-a atins targetul pe anul ăsta si eul il cred. MM se vede pe fața lui și la declarații si conf de presă ca e sictirit, e satul de locul 5 si de faptul ca nu se poate bate de la egal la egal cu cei cu GP24. Chiar nu cred ca-l interesează pozitia 3 din campionat pe care o poate obține fara sa faca nimic, din greșeală (cade Enea o cursa si gata) nu e nevoie sa se dueleze pt 2-3 puncte in sprint. Azi de ex unde a fost Enea? De ce nu l-a ajuns pe MM cu tot cu GP24ul lui? Edit: se pare ca "bou_le" fara _ este cuvânt jignitor. Forumul il cenzurează. (cuvant jignitor)
  11. Pentru ca a fost mai cerebral si si-a dat seama ca nu are rost pentru ca nu e nici o miza de fapt. Acolo MM a renunțat.. nu neapărat Enea a fost mai bun. Dupa cum il stiu eu pe MM acolo ar fi incercat pana se termina cursa si ar fi pierdut in ultimul viraj. Un MM normal nu se lasă bătut cum a facut acolo.. dar cum ziceam a ajuns la o vârstă la care isi poate ridica voalul roșu de pe creier. Da, dacă era bou putea sa se hârjonească cu Enea pana cadeau amândoi. Iar la Enea nu a fost deloc dorința de a-l apăra pe Bagnaia ci pur si simplu orgoliul personal. Le arata la Ducati ca el e mai bun, dar din păcate e cam târziu pt el.
  12. Man, cum poți tu sa faci analize psihologice doar pe baza unor postări pe care le arunc aici.. Incredibil cate găluște pot înghiți oamenii pe nerăsuflate.. Eu sunt glumeț din fire si slobod la gură. Mai ales online unde nu prea sunt opreliști... N-am nimic cu Enea, calmează-te. Nu e bou, a fost la faza aia care mie nu mi-a plăcut. Atât. Bou pe moment. E bun așa? A fost bou și când l-a scos pe JM in afară cu depășirea aia.. etapa trecută. In rest e băiat simpatic ca toți ceilalți. Nu-l cunosc personal ca sa pot sa-l caracterizez. Am văzut aia dar totuși ciudat ca s-a pus pe vine exact cand a venit Pecco la ei si a a dat noroc cu toti de la Pramac mai puțin cu el. Data trecută era cu capul sub barele alea, acum si-a adus brusc aminte ca trebuie sa-si flexeze genunchii... e prea de tot Bine, Pecco nici cu MM nu a apucat sa dea noroc dar acela era deja la interviu cand a ajuns el la Gresini.
  13. Are față de bou. (Bou pașnic) Iar, daca te uiți la timpi cei doi făceau management pentru ca nu mai aveau pneuri. Au tras tare la început. Mie mi se pare incredibil cum voi negați realitatea, cu 4 ture înainte de final Maruqez recupereaza 2sec.. voi spuneti ca nu, de fapt mergea la fel ca aia doi. Chiar nu inteleg ce vreti sa demonstrați. Probabil pe toți 3 daca ii intrebai ieri dupa sprint ar fi spus la fel, pe final MM a avut ritm mai bun. Da, normal ca Bestianini si-a aparat pozitia dar mie mi s-a parut ca a fost un pic disperat. Adica tu mergi la plimbare..vine ala te depășește brusc îți aduci aminte ca e o cursă? Sunt sigur ca are si placa de aia de-l anunță, vezi ca vine Marquez, a topit 2s in doua tururi... si putea creste ritmul INAINTE de a apuca MM sa-l depășească, nu? Asa face orice pilot care e slow si face tire management.. dar nu, boul ala a asteptat sa-l depășească MM ca apoi sa se umfle el.. oo stai ca si eu pot!! Asta am remarcat eu. Atât!
×
×
  • Creează nouă...