lemnarm Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 Salutari, Am o frumusete de Honda NX650 Dominator RD02 si vreau sa ii fac ceva modificari si anume as vrea sa ii cobor umpic garda , nu prea is offroader si as face-o mai mult de oras daca se poate fara modificari majore. Oare stie cineva cum se poate face asta ?? Am 2 motive sa fac asta 1. Ca sa ajung cu toata talpa jos si sa pot si impinge daca este cazul 2. Poate este doar impresia mea ca sunt cam incepator insa imi pare ca este destul de instabila in conditii mai putin ideale , asfalt imperfect etc. Si de asta as incerca sa ii cobor putin garda Anyone ? Merci fain Mircea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faraonu Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 Cea mai simpla solutie e sa mai impingi telescoapele in sus in juguri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sanchez Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 (editat) Amortizorul spate are o piulita de reglaj. Verifica daca poate fi coborat din aia. Alte solutii mai complicate ar fi sa scobesti saua si, daca tot il vrei de oras, sa iei niste roti cu diametre mai mici, de supermoto. Editat Iulie 25, 2007 de Sanchez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate