lucyfire_legion Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 Un prieten care nu are acces la net m-a rugat sa postez urmatorul anunt... Se vinde asadar un Simson Sport,cu numere noi,acte ok dar fara asigurare si itp.Respectivul este proprietar,asa ca problema inmatricularii nu se pune. Motorul este in stare de functionare,ciclistica nu este modificata...fostul proprietar a vrut sa o modifice gen chopper dar nu i-a reusit...are rezervor de ij si furca fata(nemontata) de jawa 350.Deci se poate spune ca ii lipseste furca originala. Pe langa ea se pun in acelasi pret inca un motor,un cadru,roti si o multime de piese bune(adica nu ucise si pastrate de amorul artei). Pretul este de 7 milioane. Daca sunt doritori ma deplasez sa fac poze...Numarul de telefon (al proprietarului)il dau prin PM daca este cerut. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 dadadada poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 pozeee pls ...... pozeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 de unde? ca e anunt pentru un prieten, eu zic ca pretul e beton. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucyfire_legion Postat Iulie 28, 2007 Autor Share Postat Iulie 28, 2007 (editat) nu am facut pozele inca...motivul este ca zilele astea se implineste un an de cand cel mai bun prieten al meu a plecat(vedeti semnatura...)...si nu am avut tragere de inima...revin cat mai curand cu pozele... numai bine... P.S. motorul e din galati... Editat Iulie 28, 2007 de lucyfire_legion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate