Sari la conținut

CzCustoms

Super Membru
  • Număr conținut

    2.152
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de CzCustoms

  1. cei drept nu am umblat la ea. Mersi de sfat, de luni ii infiletez o bujoaica noua sa vedem. » Post actualizat in 11 Aug 2018 19:08 am schimbat bujia, iridium echivalenta celei recomandate de manual dar tot asa se comporta.. » Post actualizat in 11 Aug 2018 19:08 Cea veche era innegrita, semn ca are prea multa benzina.
  2. Salutare! Am un EXC 400 din 2000, de putin timp scos la plimbare pe strada, cand l-am luat nu am observat problema asta pentru ca am mers doar prin padure. Faza e ca atunci cand tin gazul fix incepe sa balbaie, sa intrerupa, iar turatia oscileaza foarte putin. Aveti idee despre ce ar putea fi? Carburatorul a fost desfacut si spalat cu spray de curatare special.
  3. Ia pe cineva cu tine care se pricepe bine. Motoarele de enduro nu-s ca cele de strada, au alte intervale de revizii, reparatii, mult mai scurte si ai sanse mai mari sa dai peste un motor cu probleme. Eu am luat un ktm400 cei drept destul de vechi, din 2000, dar a fost cam varza in general din cauza lipsei de revizii, verificat, gresat, schimbat rulmenti la timp. E greseala mea, nu l-am verificat deloc la cumparare, am fost poate prea entuziasmat ca imi iau enduro. Legat de acte ai nevoie de Talon, nr de inmatriculare, Carte de Identitate, asta daca e deja inmatriculata in circulatie, Daca nu e, atunci trebuie sa aiba macar o factura de achizitie si carte de identitate ca sa o poti inmatricula tu.
  4. de ce ti-ai dori asa ceva? Eu merg zilnic pe un hoinar si nu am avut probleme cu el.
  5. Caut grup spate Simson AWO inclusiv cardan.
  6. Are cineva 2 cauciucuri pe 19" folosite? Cu livrare prin posta.
  7. Hoinar reconditionat cu acte de vanzare. In cluj napoca. » Post actualizat in 09 Mar 2018 14:50 0744769562
  8. Salutare! Am cumparat de curand un ktm exc 400 din 2000, e primul meu ktm. Dupa aprox 30min de mers prin padure destul de tare a inceput sa picure usor lichid de racire printr-un orificiu din zona incercuita in imagine. E normal? se vad urme cum ca ar mai fi curs si inainte.
  9. CzCustoms

    BURSA LOCALA

    Aerograf si pinstriping, m-am mutat de la cluj in leordeni. www.facebook.com/czcustoms
  10. CzCustoms

    BURSA LOCALA

    Am dat-o mai departe, unui prieten mai invarsta care a avut in tinerete mai multe motociclete, are carnet de mult timp. Pentru cine vrea sa verifice, motorul se afla in leordeni, arges, omul merge cu ea la biserica duminica, in pelerinaje la manastiri si cam atat. Dar e fericit, se simte din nou ca la 20ani.
  11. CzCustoms

    BURSA LOCALA

    Ba da, am primit-o donatie, am lucrat o iarna pe ea sa o repar, bagat vreo 300euro in reparatii plus un set de cauciucuri si am vrut sa imi scot cheltuiala. dar se pare ca nu o vrea nimeni, desi e la un pret de nimic, motorul merge ceas, nu mai sare din viteza ( inlocuit cutia de viteze), are acte. Am primit-o aici pe forum, nu ma feresc, inca este topicul pe undeva, iti dai seama ca nu ma apucam sa fac afaceri ca nu ma imbogateam cu un zzr (este un model foarte des intalnit si ieftin, mai ales ca e din 91. A venit la momentul potrivit atunci dupa ce mi-a fost furat XT-ul. Dar dupa cum am spus am investit destul de mult timp si bani in ea ca sa pot circula in conditii ok. Se pare ca nimeni nu o vrea desi e la un pret de nimic, n-am decat sa ma mai bucur de ea.
  12. CzCustoms

    Dau Spre Donatie!

    Donez Contact Dominator fara mufa si contact Jawa/CZ Fara cheie.
  13. CzCustoms

    Dau Spre Donatie!

    Salut! s-au dat de saptamana trecuta. A venit un Robert din oras sa le ia. Mai am o oglinda stanga de TDM si o pereche de oglinzi de pe un XJ600
  14. CzCustoms

    Dau Spre Donatie!

    donez o pereche oglinzi CBR f3 cred si un cauciuc fata cross 21" 30%uzura.
  15. CzCustoms

    CUSTOM PAINTING

    Multumesc! » Post actualizat in 24 Apr 2017 15:23 Capota de bmw. Stiu ca are mai multe roti da e tot custom paint
  16. CzCustoms

    CUSTOM PAINTING

    Daca va intrebati ce am lucrat iarna trecuta Proiect caritabil in memoria evenimentului de la Colectiv. Restul povestii aici : https://www.facebook.com/beardbrotherscluj/posts/772494816249843
  17. Caut om pentru colaborare in cadrul Cz Customs. E nevoie de mana de slefuit, chituit, eventual aplicat spritzchit. Se cere flexibilitate, pasiune pentru moto, custom painting. Zona Clujana. Posibilitatea de a invata tehnici de vopsitorie, aerograf, pinstripe. telefon 0755012789 » Post actualizat in 27 Jan 2017 10:22 Gasit Gasit baiet fain!
  18. Cati ani ai dumneata de vorbesti ca un copil? Ti-am dat carene date in spritz-chit, apoi vopsea alba si lac matuit cu 1200. gata pregatite de desen sau orice design. Cum poti sa debitezi ca un copil de gradinita? Daca tu esti orb si nu pot sa deosebesti o vopsea matuita de un perete zugravit, nustiuu ce ai in cap. De la tastatura oricine e smecher, uita-te pe link-ul postat de mine mai sus!! aia e bidinea ma? septimiu, colegul meu a lucrat cot la cot cu mine 1 luna pe ele si poate sa confirme cata munca si bani am investit in ele. contra 300ron, tu si max sunteti niste nesimtiti si m-ati vazut pe mine copil, ce ati zis, gata il fraierim pe asta si il facem de tot rahatu. Puteti sa tastati cat vreti, eu am sa imi vad de treaba mea. Sa fiti fericiti si iubiti! » Post actualizat in 04 Dec 2016 08:12 Multumesc!
  19. Clip youtube cu aripa aerograf-pensula lacuit mat. Eu nu mai las un cuvant aici ca raspuns, am sa postez turma de poze cu cat am lucrat pentru 300ron. Mai sus aveti aripa care intra tot in banii astia. Faptul ca nu iti gasesti 2 plastice de care nici nu stiu pentru ca nu le-ai trimis la vopsit, nu as avea ce sa fac cu ele, chiar eu ti-am comandat unul rupt si ti l-aam trimis nou nout. » Post actualizat in 29 Nov 2016 18:05 Eu nu mai las un cuvant aici ca raspuns, am sa postez turma de poze cu cat am lucrat pentru 300ron. Mai sus aveti aripa care intra tot in banii astia. Faptul ca nu iti gasesti 2 plastice de care nici nu stiu pentru ca nu le-ai trimis la vopsit, nu as avea ce sa fac cu ele, chiar eu ti-am comandat unul rupt si ti l-aam trimis nou nout. Si ca sa va dati seama cu ce om am avut de aface, i-am trimis aripa finalizata cum arata in clip si el inca nu mi-a dat un raspuns daca pot sa fac tot motorul sau nu, era inca nesigur ca voi fii in stare sa il fac si am renuntat, de 6 luni omul nu mi-a dat increderea ca o sa iasa bine si ca ma lasa sa il fac de capul meu. Acuma fiecare isi poate da cu parerea despre cum arata aripa si daca meritam o sansa sa il fac pe tot, dupa gustul meu. pentru ca domnul max dupa ce am inceput sa dezvoltam tema asiatica cu samurai, a venit cu sugestia ca pe rezervor vrea o gagica cu carti de joc si un jocker, iara eu nu am de gand sa fac asa un kitch, sau asa o idiotenie, sa incepi cu dragoni si samurai si sa termini cu gagici si jokeri. » Post actualizat in 29 Nov 2016 18:09 cum poti sa spui prostiile astea cand te-am invitat la mine in curte si le-am incarcat usor sa nu le zgariem ca erau lacuite proaspat in totalitate si matuite pregatite de vopsit in continuare? Te minti pe tine. Nu pe noi, pe tine te minti si cand vei intelege asta iti vei aduce aminte de mine. Nu-mi vine sa cred cata rautate vad in oameni si dorinta de a face rau, fara justificare. Seara placuta.
  20. Domnul meu drag, tu nu ai habar despre ce vorbesti si arunci aici voturi de parca suntem la alegeri? Ti-am facut tie vreo lucrare? Tu ai venit sa iei piesele si nici macar nu stii ce ai luat. Stai ca iti spun eu si cu asta inchei: -ai luat un set complet de carene plus rezervor de hayabusha curatate de vopseaua veche sarita, - reparate cu abs, - grunduite, - vopsite in alb, - lacuite, - matuite pentru aerograf in totalitate, - 30%din lucrarea cu aerograful Cand mad max imi va plati vopsitul integral pentru un hayabusha 1500ron atunci sa vina si sa dea si cu parerea, ca atunci vom avea o tranzactie completa. Daca sunt mai tanar inseamna ca aveti dreptul sa va bateti joc de mine? Tu ai lucrat vreodata pentru 300 ron 2luni cu un om care nu stie ce vrea si te plimba in stanga dreapta aiurea? Plus ca la partea de aerograf am mai lucrat-o cu un prieten care nu a primit un leu ca nu am avut din ce. Materiale pentru vopsitul de baza au costat mai mult decat 90euro pe care mi i-a dat max. Dupa ce am pierdut atata timp sa scriu asta vrei sa iti mai spun si ca esti pe langa subiect? Faptul ca nu am terminat o lucrare din anumite motive, am prea multe comenzi!!!! asta oare ce doveste? cred ca faptele sunt mai importante decat niste cuvine rau intentionate aruncate de oameni care nu au ce face. (eu nu voiam sa o finalizez, i-am propus asta inainte sa vii dupa piese dar a insistat ca mai asteapta) nu are nici cea mai mica legatura cu calitatea muncii mele.
  21. Te simti mai bine acum? mi-a dat 90 euro si am lucrat jumate din motor in aerograf ( 2 oameni am lucrat la el) plus. (vopsit baza spritchit, alb, lac , lipit carene abs, in banii astia si o carena de bord noua comandata de mine de la suzuki 120 ron) Cine a iesit in castig? Ca am vopsit o hayyabusha in alb pt 90eur? Omul nu stie ce vrea!!!! L-am sunat sa il intreb de 10 ori si niciodata nu a fost hotarat, i-am terminat aripa fata o am filmata pe telefon am lucrat o saptamana la ea! ti se pare corect???? m-ai platit tu alea 2 luni de lucru pe motorul lui???? tu ai lucra 2luni pe 90 euro>>>??? Nu mai vorbii aiurea, nici macar nu e lucrarea ta, te rog sa stai deoparte ca nu ai nicio legatura in afara faptului ca ai venit dupa piese. Eu mi-am luat tzeapa cu el de m-am lecuit, nu vreau sa mai am treaba cu oameni care au bani si se tiganesc la pret, el nu mi-a vazut valoarea, voia ceva hayabusha smechera si ieftin facuta, eu nu sunt omul pentru asa ceva. » Post actualizat in 28 Nov 2016 07:39 Nu ma fa sa postez toate pozele cu cat am lucrat pentru 300ron!!!! Nici materialele nu mi le-am scos sa stii si tu, cand iti arunci cu parerea!!! Si faptul ca am renuntat la lucrare nu face stilul meu de lucru de evitat.
  22. La ce sa am grija? nu cred ca ti-am vorbit urat. Adu-ti aminte ca ti-am propus sa rezolvam problema amiabil, pe timpul meu si nu ai acceptat. Omu a intrebat de un vopsitor unde poate merge si tu ai inceput sa comentezi de unde sa nu se duca. De unde stii cum lucrez acum? Tu nu ai gresit niciodata in viata? » Post actualizat in 28 Nov 2016 07:13 Ce lucrare ti-am facut tie? ca habar nu am. Cat despre soimu, daca te referi la habusha lu madmax, aia este o lucrare anulata, omul nu stie nici acum ce voia de la mine, eu nu pot sa imi pierd timpul cu oameni care nu stiu ce vor, nu se pot hotara, nu se cunosc pe ei insisi. Nu imi apreciaza valoarea, a negociat ca nu ii ajungeau banii... Daca nu ai bani nu te baga. Poti sa pui toate pozele aici, e o lucrare la care eu am renuntat din cauza proprietarului cu care nu ma puteam intelege, nu dovedeste nimic despre valoare mea ca vopsitor sau artist, si daca v-ati uitat si pe topicul meu eu nu mai fac vopsitorie simpla!! Doar custom. Asa ca domnule marius, nu avea sens sa rascolesti nemultumirile tale ca eu nu mai lucrez ca vopsitor!!!!!! » Post actualizat in 28 Nov 2016 07:20 Atata rautate printre oameni si ne mai miram ca a ajuns omenirea in halul asta. Eu v-am iertat pe toti care la un moment dat m-ati deranjat, pentru ca am invatat de la voi, de la toti. Merg inainte cu inima curata pentru ca nu voi ramane eu fara pensula din 2 comentarii, este loc sub soare pentru toti si daca ati incerca sa iertati mai mult, sa ajutati in loc sa rascoliti evenimente neplacute, va va fii si voua mai bine. Implicit tuturo ne va fii. Va iubesc!
×
×
  • Creează nouă...