bach Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 Am nevoie de niste sfaturi de la cunoscatori,si anume,vreau sa-mi pun comenziile la un ij-56 in fata chopper style,niste sfaturi despre cum as putea construi comenzile.....??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 sfatul meu e sa lasi prinferile pe ghidon la fel cum sunt ele, numa maneta sa o schimbi, cauta o placa preferabil de aluminiu(cam de 10mm) si croieste-ti din ea manetele, dak e din aluminiu fale un pik mai grosolane si le tai cu pendularul, iar prinderea manetei o faci la fel ca la ij ... dak le faci din placa de metal le poti face mai subtirele dar nu prea subtirele si pe alea o sa trebuiasca sa le tai la sutogen apoi sa le polizezi si sa le dai forma dorita ... mi-am zis parerea si cel putin eu asa eveam de gand sa fac la simsonica, si cred ca o sa fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Iulie 28, 2007 Autor Share Postat Iulie 28, 2007 nu ma refeream la comenzile de pe ghidon ci la cele de la picioare(fran de spate si schimbator) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate