Sari la conținut

choppere pt copii vostrii

robychopper
 Share

Postări Recomandate

Cam tarziu postez, dar poate intereseaza pe cineva :blink:)))))) . Chiar am vazut asa ceva in Romania de vanzare. Adica in Bucuresti, undeva pe Calea-13 septembrie. Vand mai mult mopdeuri si scutere, dar au si "jucarii" d-astea. Din cate am vazut p-acolo, sunt cam in jur de 20, 25 de miloane. :P Pretty nice, pentru cine isi permite.

Asta asa, ca tot ma intrebam unde/daca se gasec pe la noi. B)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 6 months later...
asemenea jucarii fie model "chopper" sau "speed" se gasesc in carrefour orhideea la preturi intre 21 mil si 25 mil si au exact aceleasi caracteristici ca cele prezentate de roby

197763[/snapback]

Pretul la cel sport e de 21.900.000 iar la Harley si Chopper e de 24.900.000 :bounce:

Link spre comentariu

• 3 weeks later...
Vizitator AndreiRN

Pai chinezi isi pregatesc forta de munca, utilajul si fabricile sa produca masini de export "Cherry" in 2007 facind tot felul de motociclete si miniaturi. In Calif. sunt de vreo 5 ani si au inceput deja sa aiba problema cu legea ca ies copii cu ele in strada. Au si niste vitesiste frumoase si chopperuri si chiar cite uni incep de la $399. Am mers cu o vitezista miniatura si parca eram in genunchi.

Link spre comentariu