Smeagol Postat Noiembrie 7, 2004 Share Postat Noiembrie 7, 2004 aloha as avea mare nevoie de cele 2 carti care au aparut referitor la condus profesionist rog pe aceasta cale pe cei care au aceste carti in format electronic de preferinta sa puna un link pt download multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Noiembrie 7, 2004 Share Postat Noiembrie 7, 2004 jet fa.....credeam ca ai pus tu linkuri.....pune semnul intrebarii care ...este asta "?" ca iti sterg topicu de nu te vezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balaurele Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 Bai, te pishi pe tine de ras cu dialogurile si avatarurile odiosului si sinistrei Smeagol, poate dai de urma pdf-ului cu A twist of the wrist II pe SBZ. Daca nu, intreaba-l pe Pavel si pune si tu un link aici dupa ce il gasesti, fin'ca, cum spune si Coxanelu, din titlu se intelege ca asta ai facut, ai pus link-uri. Daca cineva (Ionut Miftode?) le are dar nu are unde sa le gazduiasca, sa mi le trimita mie prin e-mail sau altfel si le distribui eu prin Yahoo messenger, Skype sau prin alta metoda, cui va vrea, fin'ca am ADSL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balaurele Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 Pana una-alta, poate citesti asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 Pana una-alta, poate citesti asta. fff interesant, (atat cat am reusit sa inteleg).....pacat ca nu exista traduceri in limba romana........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Noiembrie 9, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2004 hai mai sotziorule nu trebuie sa te superi las ca repara mama boacana, OK ? dute si pregateste niste tzigani pt cina pa pa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Noiembrie 9, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2004 nu mai merge edit sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate