unnamed Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 Stiu ca e cam tarziu, dar cine mai vrea sa vina poate sa vina . Vit. de croaziera va fi acceptabila si pentru 125cc. Intalnirea e la 7:45 pe dn1, la benzinaria dinaintea podului de la aeroportul otopeni (cred ca lukoil dar nu sunt sigur). Cine mai vine sa scrie aici ca sa stim sa-l asteptam. ps: plecarea de pe 1 s-a amanat ca a plouat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 Stiu ca e cam tarziu, dar cine mai vrea sa vina poate sa vina . Vit. de croaziera va fi acceptabila si pentru 125cc. Intalnirea e la 7:45 pe dn1, la benzinaria dinaintea podului de la aeroportul otopeni (cred ca lukoil dar nu sunt sigur). Cine mai vine sa scrie aici ca sa stim sa-l asteptam. La ora aia nici soarele nu-i pe cer As fi venit eu dar am guma varza pe spate si nu vin doar ca sa vad peisajele...bafta si aveti multa grija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Iulie 30, 2007 Autor Share Postat Iulie 30, 2007 merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate