Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 salutare! am un amic cu aprilia RS-125 din 2003, si de la un timp,(nici el nu stie de cand... ca nu prea a fost atent la bord) sta aprins un bec portocaliu la bord(cum te uiti la bord, ultimul din stanga) are un fel de rezistenta pe el.... n-am reusit sa ne explicam ce o fi... ASA CA AM ZIS SA INTREB SI PE ALTII ca deja ne prindeam urechile... de functionat functioneaza perfect, da' numai beculetul portocaliu nnu se stinge deloc...! DACA se pricepe careva , va rog scrieti aici , sa nu se lase cu schimbat piese oricum de cand a observat treaba , n-a mai mers cu el... aasteptam raspunsul unui motociclsit mai "luminat" BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 Care din indicatoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LGO Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 Becul acela iti indica ca ai piciorul lateral lasat. De axul piciorului lateral este prins un intrerupator, care poate e slabit, sau intrerupatorul e defect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 ba da' prosti mai suntem toti... cum de nu ne-am gandit si la asta?! maaamaa frate , ca-n filmele cu prosti... rau tare cand n-ai experienta , da' si mai rau cand esti gramada.... (cand zic "noi" , "toti" ma refer la mine, la proprietarul motorului , si un amic de-a meu mecanic de scutere... ) ORICUM , VA MULTUMESC MULT... noi ne gandeam la alte belele"avioane" si OZN-uri... na mah , pt. ce am deschis eu topic... cricul lateral ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate