paul_ktm Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 Caut o Jawa 350 sport,personalisata,pe care tata a detinuto pana in 1992,la care sa muncit mult pentru modificarile aduse.Motocicleta a fost vanduta in Cluj-Napoca,si as vrea sa stiu daca mai e in "viata",iar daca exista acel cineva,sa ne dea un semn...cand sa vandut,avea nr. de inmatriculare 46-CJ-2185,culoare alb-rosu...Poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 Caut o Jawa 350 sport,personalisata,pe care tata a detinuto pana in 1992,la care sa muncit mult pentru modificarile aduse.Motocicleta a fost vanduta in Cluj-Napoca,si as vrea sa stiu daca mai e in "viata",iar daca exista acel cineva,sa ne dea un semn...cand sa vandut,avea nr. de inmatriculare 46-CJ-2185,culoare alb-rosu...Poze: salut!in primul rand din poze se vede clar ca era vorba de un CZ 471 Sport[de 250 cm3]si nu de o Jawa.in al doilea rand sunt sigur ca e de mult oale si ulcele,la fel ca majoritatea jawelor si cz-urilor vechi.din pacate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 Caut o Jawa 350 sport,personalisata,pe care tata a detinuto pana in 1992,la care sa muncit mult pentru modificarile aduse.Motocicleta a fost vanduta in Cluj-Napoca,si as vrea sa stiu daca mai e in "viata",iar daca exista acel cineva,sa ne dea un semn...cand sa vandut,avea nr. de inmatriculare 46-CJ-2185,culoare alb-rosu...Poze: parerea mea ar fi sa treci pe la politie si daca ai pe cineva sa caute prin arhive sa vezi pe la cine sa vandut,asta numai daca sau facut contracte de vanzare cumparare. daca sau facut pe incredere si vandute pe la unul si altul numa motociclisti astia mai vechi din CJ tear putea ajuta . nu ai o poza color?si pune anuntul pe cluj poate isi aduce aminte careva...... ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 gata nu mai rezist !! iau carnet de membru pt. 1 COMUNISTA !!! DECI TREBA STA KAM ASA... nu prea am bani dar vad ca ele sint singurele motoare umane ca pretz....vezi: COMUNISTA CU PRETZ UMAN... si chiar daca nu am carnet ma descurc eu.. pina dau prin sept. de carnet !!! nu de alta dar mereu sint intrebat : AI LUAT MOTOR ??? voi ce zicetzi??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 a? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 (editat) gata nu mai rezist !! iau carnet de membru pt. 1 COMUNISTA !!! DECI TREBA STA KAM ASA... nu prea am bani dar vad ca ele sint singurele motoare umane ca pretz....vezi: COMUNISTA CU PRETZ UMAN... si chiar daca nu am carnet ma descurc eu.. pina dau prin sept. de carnet !!! nu de alta dar mereu sint intrebat : AI LUAT MOTOR ??? voi ce zicetzi??? ai cedat psihic sau ceva? Editat August 2, 2007 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 gata nu mai rezist !! iau carnet de membru pt. 1 COMUNISTA !!! DECI TREBA STA KAM ASA... nu prea am bani dar vad ca ele sint singurele motoare umane ca pretz....vezi: COMUNISTA CU PRETZ UMAN... si chiar daca nu am carnet ma descurc eu.. pina dau prin sept. de carnet !!! nu de alta dar mereu sint intrebat : AI LUAT MOTOR ??? voi ce zicetzi??? citeste de la inceput catre sfarsit!! ..... atunci o sa intelegi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 (editat) citeste de la inceput catre sfarsit!! ..... atunci o sa intelegi!!! ce legatura are cu topicul ?? probabil numai tu intelegi... btw : te rog schimba-ti titlul... sa vedem si noi ca ai 18 ani... nu 11 . ps : scuze ca sunt off-topic Editat August 2, 2007 de c0zmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat August 2, 2007 Autor Share Postat August 2, 2007 daca ati putea ramane la subiect ar fi chiar superb.multumesc mult NUMAI BINE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 CZ 471 de 250 cm3 si nu jawa dar cine stie unde o mai fii????:-?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate