sharksharky27 Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 ultima zi din concediu a fost obositoare dar placuta asta am facuto de oftica ca nu am putut sa ajung la intrunirea de la Sibiu in total 550km mersul la babele era un vis al meu de acum vreo trei luni dar nu am avut cum din cauza zapezii acum am avut dar nu am avut cu cine si mi-am luat sotiaaaaaaa .Deci dupa parerea mea transfagarasanul este pt scutere sau mopede TRAIASCA FIRMA BMW urmatoarea plimbare as vrea ceva mai multa aventura in salbaticie si mai sus dk cineva cunoaste vreun traseu sa imi spuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placid Demon Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 (editat) Incearca Transalpina. Editat August 1, 2007 de Placid Demon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 panoul ala are citeva saptamini si deja l-au rupt ce tzarani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate